Horoscop azi, duminică 18 decembrie 2022

Un horoscop bun, corect și usor de citit.

Aspectul celest determinant al zilei este oferit de trigonul lui Mercur de pe Capricorn cu Uranus, în retrogradare, de pe Taur. Acest unghi astrologic electrizant ne vorbește de: originalitate, inventivitate, nonconformism, inovativitate și chiar și genialitate. Astfel, discutăm de o fantastică zi ce ne va deschide larg orizonturile mentale, intelectuale.

BERBEC

Este o zi cu noroc pentru discuții și negocieri legate de carieră! Puteți obține și o doză mai înaltă de notorietate! Vi se poate ivi și șansa unui câștig bănesc spontan!

TAUR

Aveți o zi prielnică pentru călătorii mai lungi! Puteți primi și o veste mai deosebită de la mare depărtare! Este o zi fastă și pentru evoluție intelectuală! Vă veți arăta și foarte inventivi, dinamici, rebeli, spirituali și deschiși la nou!

GEMENI

Puteți negocia cu succes într-o chestiune ce ține de un împrumut ori de un ajutor financiar! Totodată, aveți și un minor risc de accidente de circulație! Vi se poate prezenta și o remediere neașteptată în cele ce țin de sănătate.

RAC

Aștrii zilei vă relevă o zi foarte prielnică pentru afaceri, negocieri, contracte și chestiuni de ordin legal și litigios. Și comunicarea cu persoana iubită va fi foarte bună! Mai puteți obține și prietenia ori chiar protecția unui bărbat mai excentric!

LEU

La job veți munci într-un mod foarte rapid, eficient și inteligent! Puteți primi și unele vești cumva pozitive legate de starea dumneavoastră de sănătate. Vi se mai poate reliefa și oportunitatea unei promovări profesionale!

FECIOARĂ

Veți comunica mult mai bine cu persoana iubită, putând soluționa cu claritate unele probleme de cuplu! Este o zi fastă și în relaționarea cu proprii copii! Puteți primi și o veste surprinzătoare, precum și pozitivă, de la mare depărtare!

BALANȚĂ

Vi se preconizează discuții de bun augur cu familia! Totodată, este o zi potrivită și pentru a gândi și plănui schimbări importante legate de mediul fizic al casei. Sunteți și predispuși spre accidente mai ciudate, deci fiți ceva mai atenți!

SCORPION

Vă veți arăta foarte sociabili, comunicativi și isteți! În viața de cuplu vi se pot așterne unele evenimente mai inedite, dar frumoase! Este o zi de bun augur și pentru afaceri mai de nișă!

SĂGETĂTOR

Discuțiile și negocierile legate de bani vă vor fi de bun augur în această zi! Vă mai puteți descoperi și potența și unele talente de ordin comunicațional, literar sau comercial. În privința sănătății astrele vă oferă unele indicii mai faste!

CAPRICORN

Astrele zilei vă arată foarte inteligenți, adaptabili și elocvenți! Veți fi mai mereu în mișcare, însă cu mare folos! În dragoste vă puteți aștepta la unele ipostaze mai speciale!

VĂRSĂTOR

Veți reliefa o intuiție extraordinar de bună! Se poate să aflați și un secret chiar valoros! Aveți o zi optimă pentru unele întreprinderi cumva mai discrete, oculte. În familie vi se pot reliefa evenimente mai inedite!

PEȘTI

Puteți câștiga prietenia unei persoane mai tinere foarte comunicative și inteligente! Mai puteți primi și o veste cumva mai stranie, dar, cel mai probabil, și fericită.

Horoscop HashtagNews