Accident soldat cu 16 victime în județul Cluj

Șoferul autoturismului a avut nevoie de intervenția echipajului de descarcerare

Accident
Accident sursa foto pixabay

16 persoane au fost duse la spital, marți, in urma unui accident produs în comuna Feleacu, județul Cluj, între un microbuz și o mașină, potrivit stiripesurse.ro

Șoferul autoturismului a avut nevoie de intervenția echipajului de descarcerare

”Echipajele operative au găsit un microbuz şi un autoturism avariate, iar în ultimul un bărbat încarcerat. Pompieri au acţionat pentru descarcerarea şi extragerea bărbatului, în stare de conştienţă şi cooperant, în vârstă de aproximativ 30 de ani, rămas blocat în autoturism”, a transmis ISU Cluj.

”16 persoane, dintre care 7 bărbaţi şi 9 femei, au fost transportate la spital. Toate victimele sunt conştiente şi cooperante”, a precizat sursa citată. 15 persoane din microbuz au fost consultante de către echipajele medicale, iar conform primelor evaluări acestea prezintă afecţiuni uşoare.

Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca au intervenit la un accident rutier produs în apropiere de localitatea Feleacu.

La fața locului au intervenit 3 autospeciale cu modul de descarcerare, șase echipaje SAJ, două echipaje SMURD și un elicopter SMURD. Echipajele operative au găsit un microbuz și un autoturism avariate, iar în mașină era un bărbat încarcerat. Pompieri au acționat pentru descarcerarea și extragerea bărbatului, în vârstă de aproximativ 30 de ani, care era conștient și cooperant. De asemenea, 15 persoane din microbuz au fost consultante de echipajele medicale. Conform primelor evaluări acestea prezintă afecțiuni ușoare. În total, 16 persoane, dintre care 7 bărbați și 9 femei, au fost transportate la spital, toate victimele fiind conștiente și cooperante.

Potrivit Centrului Infotrafic al Poliţiei Române, circulaţia rutieră este blocată pe ambele sensuri ale DN 1, între Cluj-Napoca şi Turda.

Temperaturi mai ridicate decât cele normale în următoarele trei săptămâni