Eugen Tomac

Liderul PMP Eugen Tomac este de părere că orice candidat la Primăria Capitalei ar trebui să ia parte la dezbateri, pentru a le explica bucureștenilor de ce ei și nu altcineva, merită să câștige fotoliul de primar al Municipiului București.

„Bucureștiul are nevoie de dezbatere! Până la această oră nu a existat nicio dezbatere televizată între principalii candidați din capitală, deși aceasta este esențială pentru ca cetățenii să-l aleagă pe cel mai bun. Primarul PSD în funcție are obligația să participe la cât mai multe confruntări electorale. Firea trebuie să iasă în fața cetățenilor și să le explice de ce mai vrea un mandat, în condițiile în care în 4 ani, având guvern propriu, nu a reușit să facă nimic consistent din ce a promis”, a declarat Eugen Tomac.

Mai mult decât atât, același Eugen Tomac vine cu sfaturi ce-l privesc pe Nicușor Dan, pe care-l îndeamnă să renunțe „politica ezitantă”.

„Fuga de confruntare este o mare eroare și denotă nesiguranță. Este obligația lui să se prezinte în fața electoratului bucureștean. În capitală, electoratul de dreapta are de răspuns unei mari provocări: alegerea între președintele Băsescu și Nicușor Dan. Firea nu poate mai mult, a stagnat și acolo rămâne. În schimb, Nicușor Dan, pentru a convinge, are obligația politică și morală față de alegători să accepte dezbaterile. Ele sunt esența democrației. Așa se întâmplă la Paris, Londra sau Berlin, principalii candidați dezbat temele de interes pentru comunitate. Noi avem certitudinea că Președintele Băsescu va participa oricând la orice dezbatere serioasă, alături de cei doi contracandidați. Așa cum l-am asigurat și pe Răzvan Dumitrescu, în calitate de candidat, Traian Băsescu va participa chiar și la o dezbatere organizată de Antena 3, dacă va exista o asmenea invitație. Așteptăm cu interes orice propunere, pentru că doar așa putem demonstra că înțelegem corect democrația și că o prețuim”, a mai spus liderul PMP Eugen Tomac.

Reamintim că din pentru Primăria Municipiului București, din partea PMP va candida Traian Băsescu, fostul președinte al României.

Citește și: Codrin Ștefănescu, din ce în ce mai singur și trist

#News