Dacă până de curând, Codrin Ștefănescu își manifesta admirația și susținerea pentru Eugen Teodorovici, iată că vremurile se schimbă și părerile asemenea. Într-un ultim mesaj postat pe pagina sa de socializare, Codrin Ștefănescu critică, pe un ton glumeț, proaspăta împăcare a lui Teodorovici cu Marcel Ciolacu, întrebându-se dacă îmbrățișarea celor doi s-a lăsat sau nu cu „happy end”.

De asemenea, tot Codrin Ștefănescu este cel care remarcă cu tristețe faptul că, pe zi ce trece, rămâne din ce în ce mai singur, toți foștii opozanți ai lui Marcel Ciolacu trecând de partea acestuia.

Codrin Ștefănescu, părăsit și de Eugen Teodorovici

„Asearā l-am vāzut pe Eugen Teodorovici la televizor! In prime time! Zâmbitor, fresh și cu sacou mov. Și atunci am realizat cā imbrātisarea aia cu Ciolacu chiar s-a lāsat cu happy end. Deci am rāmas, din nou, singurul critic al actualei conduceri securistoide a PSD!”, scrie Codrin Ștefănescu pe Facebook.

Loialitate exemplară

Reamintim că, în epoca „Dragnea”, Codrin Ștefănescu se număra printre cei mai apropiați membri de partid ai fostului lider PSD, rămânând și în ziua de astăzi unul dintre puținii care încă îl mai vizitează pe Liviu Dragnea la penitenciar.

Iată ce spunea acesta despre fostul său șef:

„Liviu Dragnea nu renunță la luptă! Avocații săi au depus azi o acțiune extrem de importantă pentru întregul sistem juridic românesc! Se deschide un drum pentru abuzurile înfiorătoare din vremurile trecute!

Pe scurt: avocații au argumentat în mod clar că Liviu Dragnea se află ilegal în închisoare, având în vedere că la fond fusese condamnat de către un complet nespecializat în judecarea faptelor de care fusese acuzat.

Conform deciziei Curții Constituționale! Și speră ca legea să fie egală pentru toți! Lumea Justiției publică, tot azi, întregul document. Sper din tot sufletul să i se facă dreptate unui om care a fost condamnat politic! Și total injust!”, scria, la momentul respectiv, Ștefănescu pe pagina de Facebook.

Citește și: Ciolacu se gândește cu groază la 2021

#News