Traian Ogâgău

Traian Ogâgău, primarul din Sângiorz-Băi care a șocat internetul cu imaginile video în care își umilea fetița, obligând-o să se dezbrace, să stea în genunchi și să repete că nu-și va mai supăra părinții, primește astăzi încă o lovitură binemeritată. După ce filiala PNL Sângeorz-Băi s-a dezis de acesta, eliminându-l și din partid, și din postura de candidat din partea liberalilor, procurorii i-au deschis acestuia un dosar penal pentru rele tratamente aplicate minorului.

„În urma verificărilor efectuate la nivelul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud de către poliţişti, a fost întocmit un dosar de cercetare penală, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de rele tratamente aplicate minorului”, a transmis, joi, Poliţia Judeţeană Bistriţa-Năsăud, potrivit news.ro.

„Dublu necaz – nici PNL nu-l mai vrea pe Ogâgău”

În urma incidentului deloc de neglijat, liberalii au declarat că nu mai au de gând să-l ia în calcul pe acesta pentru candidatura la primăria Sângiorz-Băi, premierul Orban declarând, de asemenea, că: „E un comportament împotriva oricărei norme legale şi de bun simţ”.

„Ca urmare a înregistrării apărute în spaţiul public, cu primarul din Sângeorz-Băi, Traian Ogâgău, PNL Bistriţa-Năsăud precizează că acesta nu mai este membru PNL şi nu candidează la primărie din partea Partidului Naţional Liberal. Ne delimităm categoric de acest tip de comportament şi condamnăm ferm orice act de violenţă împotriva copiilor, indiferent de agresor. Orice gest reprobabil la adresa minorilor trebuie cercetat şi pedepsit”, a transmis PNL Bistriţa-Năsăud.

Citește și: PNL se dezice de primarul din Sângeorz-Băi

#News