Foto: captură video

Președintele PSD Marcel Ciolacu este de părere că liberalii aplică acum dublul standard, afirmând că o astfel de faptă este demnă de „arest”. Ciolacu se referă la hotărârea de guvern prin care fondul de rezervă ar urma să fie împărţit „în funcţie de cumpărat primari”, după cum afirmă chiar acesta.

„Am văzut grozăvii şi mai mari la domnul Orban, cum împarte banii în funcţie de cumpărat primari. (…) Dacă ai fi făcut-o tu (Sorin Grindeanu – n.r.), erai arestat. (…) Şmecherii se numesc, exact ce a făcut şi domnul ministru Vela. Şmecherii, cu buletin făcut acum o lună de zile, să candideze la Caraş-Severin cu ochii pe nu ştiu ce munte – ştiu ce munte, dar spun şi eu aşa, în genere, dar e mai mic un pic”, a spus liderul PSD.

Pentru că se cerea un drept la opinie, Sorin Grindeanu a urmărit firul discuției, declarând că hotărârea de guvern despre care se vorbește este, nici mai mult, nici mai puțin, decât o premieră în cei 30 ani de la Revoluție, acuzând că orice decizie ar lua Guvernul Orban, s-ar ține cont de componenta politică.

„Niciodată, în 30 de ani, n-am avut o situaţie de tipul acesta, să nu existe niciun fel de criteriu, decât cel politic. Niciodată, vă rog să verificaţi. Este pentru prima dată în 30 de ani când banii se împart în acest mod. Dacă eu aş fi făcut, ca fost prim-ministru, ceva de tipul acesta, eu cred că eram arestat din şedinţa de guvern”, a declarat Sorin Grindeanu.

Citește și: Ciolacu se gândește cu groază la 2021

#News