Eugen Teodorovici

Social-democratul Eugen Teodorovici cere Guvernului să revizuiască programa școlară pentru a reduce cât mai mult timpul în care elevii să stea cu masca pe față. Mai mult, într-o postare pe Facebook, Teodorovici se întreabă ironic cât rezistă premierul cu masca pe față „între 4 tigări și 2 pahare de coniac”.

„A PATRA zi de #școală, o nouă zi de #bătaiedejoc la adresa elevilor!!

Dincolo de promisiunile privind reducerea numărului de ore, regăsim în orarul elevilor din anii terminali de #gimnaziu și #liceu (pentru care s-a ales, în majoritatea unităților de învățământ, desfășurarea orelor cu prezența fizică permanentă) un număr de 6 sau chiar 7 ore în fiecare dintre zilele săptămânii.

O întreb pe doamna Anisie, convins fiind că în nețărmurita-i pricepere va ști să răspundă: cu cine putem asemăna un #elev de clasa a opta care se vede nevoit să stea 7 ore cu masca pe față, uneori chiar și în pauze.

Cu un #medic care intră într-o operație foarte dificilă pe creier sau pe cord deschis și este nevoit să suporte ore în șir masca pe față pentru a salva viața unui semen sau cu un #miner care intră în șut, dar numai pentru 6, nu pentru 7 ore, precum un elev de gimnaziu?

A PATRA zi de #școală, o nouă zi de #bătaiedejoc la adresa elevilor‼️Dincolo de promisiunile privind reducerea…

Publicată de Eugen Orlando Teodorovici pe Miercuri, 16 septembrie 2020

O mai întreb pe doamna Anisie, câte ore #rezistă domnia sa cu masca pe figură? Dar „excelența sa”, premierul României, câte ore #petrece cu masca pe față între 4 țigări și 2 pahare de coniac.

Oare sunt obligați să poarte #masca tot atâtea ore câte sunt nevoiți să o suporte elevii și profesorii într-o zi? Zi de zi, în fiecare săptămână petrecută la școală⁉

Dacă tot nu au fost capabili să rezolve problema tabletelor sau măcar a manualelor, putem noi să sperăm la o #regândire a programei școlare și la o #reducere a numărului de ore petrecute în școală, cu masca pe figură, în următoarele săptămâni”, a scris Teodorovici pe Facebook.

Reamintim că elevii sunt obligați să poarte masca pe față pe parcursul orelor și să respecte o serie de măsuri pentru prevenirea transmiterii noului coronavirus.

Citește și: Rareș Bogdan abia așteaptă să-și ducă copilul la școală

#News