Mare bucurie, mare, pe capul lui Victor Ponta. Cu toate că legea carantinării a trecut și de Senat, așa trunchiată și șchiopătândă cum e ea, liderul PRO România jubilează. O victorie mică e tot o victorie, până la urmă. Astfel, acesta îi laudă pe camarazii lui de „suferință”, Eugen Teodorovici, Călin Popescu Tăriceanu și Titus Corlățean, care nu au vrut să fie de „partea blatului”, votând împotriva legii carantinării.

Tot în opinia lui Victor Viorel Ponta, această lege nu face decât să creeze confuzie și abuzuri. În plus, acesta este de părere că nu va putea stopa răspândirea comunitară a virusului.

Ponta, expert în depistarea tensiunilor sociale

„Felicitări lui Eugen Teodorovici, Călin Popescu Tăriceanu și Titus Corlățean – care nu au vrut să fie parte a BLATULUI! Legea adoptată este confuză, greșită, lasă loc de interpretări și abuzuri! Nu va avea ca efect oprirea răspândirii virusului – și va genera tensiuni sociale și suferințe inutile.

În plus – Legea este rezultatul unui BLAT rușinos între Guvernul PNL Orban (adică cei care încalcă toate regulile stabilite chiar de ei) și liderii PSD (sunt convins că alegătorii social democrați sunt rușinați și indignați de aceste concesii fără sfârșit)!

Noi suntem PRO România – și ținem doar cu România!”, se laudă Ponta cu-ai lui.

Citește și: PSD îi sugerează lui Negoiță că ar fi cazul să demisioneze

#News