Robert Negoita

La începutul acestei săptămâni primarul Sectorului 3, Robert Negoiță, și-a lansat propriul partidul „București 2020”. S-a săturat de PSD și, ajuns la maturitatea politică regulamentară a decis să-și ia destinul în propriile mâine, așa cum stă bine unui gospodar, fie el și de sector. Convins că nimeni și nimic nu-l va împiedica să ocupe pentru încă un mandat biroul de pe Calea Dudești, Negoiță s-a gândit că proprietățile primăriei pe care o conduce nu sunt altceva decât niște anexe de care poate dispune după bunul plac.

Așa se face că nou înființatului partid își are sediul într-un corp de clădire pe Calea Vitan 154-158, în curtea societăților primăriei Administrația Domeniului Public București (ADPB) SA, societatea Primăriei Sector 3 care se ocupă de spații verzi, dar și Compania Salubritate și Deszăpezire Sector 3. Clădirile și curtea sunt administrate de Primărie, deci de Robert Negoiță, deci sunt ale lui ca să zice așa.

Interesant este că primarul Negoiță, care a decis recent să candideze în numele propriului partid pentru un nou mandat la Sectorul 3, spune că habar nu are unde este sediul partidului de cartier și că nu știe nici dacă noua structură politică plătește sau nu chirie pentru spațiul înscris în actele de constituire a noului partid.

„Nu știu unde au pus sediul. Care este problema? Toate partidele au sediul în clădiri publice, adică în clădiri care aparțin statului. Am plătit chirie la ADP, nu știu exact, că nu m-am ocupat eu, dar pot să vă spun că nu ocupă acolo niciun spațiu. Sediul partidului este în altă parte, chiar dacă are adresa acolo, este o căsuță poștală, nu ocupă niciun spațiu.

Sediul nostru este pe strada Vulturilor. Adresa de pe Calea Vitan a fost pentru înființarea partidului. Acum adresa este acolo unde funcționează, nu e nimic în neregulă. Chiar dacă era acolo, pe Calea Vitan, era nevoie pur și simplu de o adresă pentru înființarea partidului, acum se schimbă pe noua locație.

Partidul a ieșit acum două-trei săptămâni și până acum nu a folosit niciodată niciun sediu, că nu a existat. A fost un spațiu pentru corespondență, vă asigur că nu am folosit niciun spațiu de la ADP, nu știu dacă am plătit chirie și cât fiindcă nu m-am ocupat eu de chestiunea asta”, a declarat Robert Negoiță pentru HotNews.ro.

Citește și: PSD îi sugerează lui Negoiță că ar fi cazul să demisioneze

HashtagNews.ro