Costel Alexe, Klaus Iohannis, Ludovic Orban
Costel Alexe, Klaus Iohannis, Ludovic Orban

USR continuă să fie supărați pe cei de la PNL pe care, cu nu mult timp în urmă îi considerau cei mai potriviți pentru o alianță. Ceea ce, după cum putem observa din ultimul comentariu al celor de la USR, nu mai este de actualitate. După ultima ispravă a liberalilor, USR nu mai are cum să-și pună baza în aceștia. Sesizarea făcută de PNL la CCR se califică drept un act impardonabil.

„USR luptă cu toate forțele să apere pădurile României”

„USR a fost și va rămâne un partener cinstit de discuție, din păcate nu putem spune același lucru despre PNL.Încercarea de blocare la CCR a proiectului de înființare a DNA-ului Pădurilor și scuzele birocratice pe care le invocă premierul Ludovic Orban pentru a proteja mafia tăierilor ilegale demonstrează acest lucru. La CCR nu se modifică legi, ci se blochează. Dacă voia un text de lege mai bun, premierul Ludovic Orban avea cam 100 de parlamentari PNL care puteau să facă modificări la proiect, dar nu au făcut-o. USR luptă cu toate forțele să apere pădurile României, iar dacă PNL nu se alătură acestei lupte va pierde încrederea oamenilor. Cu toți arborii plantați de premier în copilarie, astăzi din România se taie ilegal 20 de milioane de metri cubi de lemn și DNA-ul Pădurilor este una din soluțiile pentru a rezolva această problemă.”, spun cei de la USR pe pagina lor de Facebook.

Citește și: „Ucigașii pădurilor” tremură! Senatul a votat înființarea Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Mediu

#News