Victor Ponta

Liderul PRO România, Victor Viorel Ponta, face ce știe mai bine: critică! Uneori are dreptate, alteori, nu. Cum am mai zis, problema principală a criticilor sale nu sunt criticile în sine, ci criticul. Habar n-am cum sunt alții, însă eu n-am uitat de Colectiv și-o să-l taxez pentru asta cât timp voi avea memoria întreagă și creierul acasă.

Însă revenind la oile noastre, de data aceasta Ponta se declară profund dezamăgit de Florin Cîțu, pe care-l numește „El Fugitivo” și de modul în care a ales să lase de izbeliște imminvest.ro. Acum, eu știu că Florin Cîțu are figură mai mult de IT-ist decât de politician, însă, după cum bine știe chiar Ponta, care a fost la un moment dat prim-ministru, există o serie lungă de experți care ar trebui să aibă grijă de unele sau de altele. Pentru că de-aia avem atâția experți, ca să nu le facă miniștrii pe toate. Nu, domnule Ponta, românul nu-i bun la toate!

„#AgenturiliStraine ataca Guvernul PNL non stop! Oamenii astia pur si simplu nu accepta ca #ProstiaUcide!

Traim in plina perioada de glorie a Noului PCR – Actualul PNL !

Azi la ora 10 Maretul Guvern PCR – PNL sub conducerea Cirmaciului Lucovid a lansat Programul IMM Invest ( pentru sprijinirea IMM urilor romanesti care oricum sunt blocate tot de ei inca 30 de zile/ la ora 10.12 s-a blocat siteul!

Florin Citu ( El Fugitivo – cum ii spunem noi la Parlament) nu a reparat siteul – dar a gasit vinovatii – Agenturili Straine, Primarii PSD, China sau Rusia, martienii samd – numai prostia lor nu a gasit-o ( pentru asta trebuie sa fi destept)!

Pentru fiecare prostie pe care o fac , pentru fiecare dovada incompetenta – inventeaza vinovati !

In loc sa remedieze ei problemele si sa isi ceara scuze ca nu au procedat bine – exact ca PCR dau vina pe oricine ( numai ei nu)”, scrie Ponta pe Facebook.

Citește și: Victor Ponta ne face revista presei

#News