Victor Ponta, foto: Facebook

Victor Ponta se pricepe la toate. Nu e un lucru nou – am mai vorbit despre asta și cu alte ocazii. Fie că-i vorba de starea vremii, de analize politice realizate la un nivel avansat, ori de exprimări ce dau în cap gramaticii. Cam asta se întâmplă cu oamenii care le știu pe toate. Știu câte un pic din fiecare subiect, dar pe niciunul nu-l aprofundează suficient.

Ce-l nemulțumește pe Victor Ponta de data aceasta? Faptul că Ludovic Orban și Klaus Iohannis dorm. Și dacă dorm, de ce dorm, domnule, bine? Cum poți dormi când „exporți” români și creezi focare de infecție? Nu că n-ar avea o oarecare urmă de dreptate când spune asta, însă uneori mai contează și cine zice anumite adevăruri. Atunci când sunt venite din partea cuiva care a avut ocazia să demonstreze cât de bine se pricepe la guvernare și-a fost demis din motive evidente, parcă nu-mi vine să mai ascult păreri și predici. Nu de la domnul Ponta, cel puțin.

”Primele doua stiri din editia de azi a ziarului “Daily Mail” ( peste 1 milion de exemplare vandute zilnic) din Marea Britanie :

1. Prima stire “Primul avion cu 150 de romani a sosit azi – ei urmeaza sa culeaga fructe si legume ca sa salveze culturile din Marea Britanie” / in ziua urmatoare sunt asteptate inca 6 avioane cu romani

2. A doua stire – “rata de infectare cu coronavirus din Marea Britanie inspaimanta Europa”

Oare Premierul Ludovic Orban doarme bine cu gandul ca mai “exportat” niste romani ? O sa ne spuna ca si Marea Britanie este in Uniunea Europeana si beneficieaza de dreptul la libera circulatie?

Oare Presedintele Klaus Iohannis doarme si el bine cand citeste ca sindicatele germane au sarit sa ii apere pe bietii muncitori romani de abuzuri ( pentru ca Guvernul din Romania i-a trimis la munca fara sa ceara macar sa fie platiti cu salariul minim / economie si sa aiba dreptul la ingrijire medicala in Germania)?”, scrie Victor Ponta pe Facebook.

Citește și: Vasilescu le plânge de milă angajaților part-time

#News