fără
FOTO EVZ

Ludovic Orban se scuză

Întrebat despre controversatul acord dintre MAI și BOR, Ludovic Orban a dat din umeri, a zâmbit complice și a zis că el știa parțial despre acesta. După spusele premierului, nu ar fi știut detaliile, mai exact. Cum ar veni, îi dăm înainte cu un acord despre care nu știm mai nimic? Nu ne întrebăm și noi ce conține înainte să-l lăsăm pe Vela să iasă public și să se facă de pască? Nu de alta, însă data viitoare posibil să se semneze un acord prin care România se transformă dintr-un stat laic într-un stat condus de BOR. A, stai, prea târziu!

„Acea înţelegere, chiar dacă parţial avusesem discuţii cu domnul ministru, nu cunoşteam în detaliu. Am urmărit reacţiile, îngrijorările, intervenţia preşedintelui a fost clară, fermă. În urma discuţilor pe care le-am purtat, acordul a fost modificat şi acum este în acord cu toate recomandările, iar riscurile de transmitere a virusului sunt apropae inexistente”, a declarat Ludovi Orban, întrebat despre acordul MAI-BOR.

Orban: ”Fiecare român trebuie să respecte toate regulile, să aibă un comportament responsabil şi să evite orice acţiune nenecesară”

„Nu am intrat într-o analiză în detaliu, am avut o discuţie. Acordul mi-a fost transmis după semnare. Important este să fii atent, să ai reacţie imediată. Numai cine nu munceste nu greseşte. Important e să ai reacţie şi să schimbi rapid şi s-a şi văzut reacţia imediată. Acordul a fost modificat şi aici am beneficiat de înţelegerea şi deschiderea Patriarhului Daniel”, a mai spus Orban. Acesta a afirmat că ”încă există acest risc de infectare”. ”Fiecare român trebuie să respecte toate regulile, să aibă un comportament responsabil şi să evite orice acţiune nenecesară”, a mai spus premierul. „La ora actuală avem un acord care respectă riguros toate condiţiile rezultate din OM, din deciziile luate de Guvern şi respectă recomandările specialiştilor epidemiologi”, a adăugat Ludovic Orban. 

Citește și: Moaște, medici și preoți – în luptă cu coronavirusul

#News