Bărbat mort după ce a intrat cu scuterul într-un pod de cale ferată

El nu avea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicol

Un bărbat de 33 de ani din comuna Măgura Ilvei a murit după ce s-a lovit cu scuterul pe care îl conducea de stâlpul unui pod de cale ferată, potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) BistriţaNăsăud, potrivit digi24.ro.

Bărbatul nu deţinea permis de conducere pentru nicio categorie, iar mopedul nu era înregistrat.

Accidentul a avut loc în jurul orei 17,30. „În această după-amiază, poliţiştii din cadrul Compartimentului Rutier al Poliţiei oraşului Sângeorz-Băi au intervenit la un accident semnalat pe Drumul Judeţean 172D, în Măgura Ilvei. La locul evenimentului, poliţiştii au constatat că un bărbat de 33 de ani, din localitate, în timp ce se deplasa pe un moped, a intrat în coliziune cu stâlpul de susţinere al unui pod de cale ferată. În urma accidentului, din nefericire, a fost declarat decesul bărbatului.

Verificările poliţiştilor au indicat faptul că acesta nu deţinea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule şi mopedul implicat în eveniment nu este înregistrat sau înmatriculat”, a transmis IPJ. Poliţiştii au deschis un dosar penal, în cadrul căruia urmează să fie stabilite cauza şi modalitatea producerii accidentului rutier. Evaziune fiscală de peste 800.000 de lei în afacerile cu fier vechi