Ciolacu și „circul pierzătorilor”

PSD îi trimite acasă pe Orban

Anunțul făcut de liderul PNL, Ludovic Orban, cu privire la candidatura sa pentru funcția de premier al noului Guvern, a stârnit reacții ironice din partea social democratului Marcel Ciolacu. Acesta a fost extrem de vehement la adresa lui Orban, pe care nu îl mai vede în nicio funcție publică, iar pe liberalii din „circul pierzătorilor” i-a trimis acasă. Totul, într-o postare acidă pe Facebook.

Circul pierzătorilor nu mai pleacă din oraș! Mai nou, ”subsemnatul Orban” se autopropune iarăși premier, o funcție din care a plecat acum o săptămână de incompetent ce a fost în gestionarea pandemiei și a economiei. Nu, ”subsemnatule Orban”! Tu nu mai poți avea nicio funcție în statul român. Nu o meriți! Oamenii mor pe capete, în timp ce voi, inconștienților, continuați să vă bateți pe ciolan! Singura soluție este premierul propus de PSD – Alexandru Rafila! Strângeți-vă circul ridicol și plecați odată acasă! Pierzătorilor!

Marcel Ciolacu, liderul PSD

Ce spune Orban

„Am prezentat o informare colegilor mei cu privire la felul în care decurg negocierile cu posibile partide de Guvernare. Am luat decizia de a flexibiliza mandatul, ținând cont de dorințele colegilor noștri care și-au dorit Camera Deputaților. Acceptăm varianta în care Florin Cîțu să fie premier și subsemnatul, candidat la Camera Deputaților. În cazul în care nu se ține cont de această variantă, acceptăm și varianta în care PNL să desemneze un premier șu un canditat pentru Senat. În această situație, candidatul pentru prim ministru este desemnat președintele PNL, subsemnatul Ludovic Orban, și candidat la funcția de președinte al Senatului, domnul senator Florin Cîțu”, a transmis Orban, miercuri seara.

Citește și: Două propuneri de la PNL pentru negocierile cu USR PLUS

#News