Ludovic Orban

Într-o postare recentă pe una dintre paginile oficiale ale Guvernului se vorbește despre poziția oficială a premierului Orban, vis-a-vis de majorarea taxelor, cât și de introducerea unor noi taxe și impozite. Astfel, conform celor declarate, taxa unică de impozitare va fi menținută la nivelul actual și nu vor exista taxe suplimentare în următoarea perioadă.

„Consultările au avut loc în perspectiva punerii în dezbatere publică, în cursul lunii noiembrie, a propunerii României privind Planul naţional de recuperare şi rezilienţă, care va fi ulterior transmisă Comisiei Europene. Planul naţional de recuperare şi rezilienţă, document aflat în lucru la Ministerul Fondurilor Europene, se va baza pe trei piloni: susţinerea proiectelor privind infrastructura de transport, a celor care au ca obiectiv reducerea efectelor schimbărilor climatice şi stimularea mediului de afaceri”, se arată în postarea Guvernului, referitoare la poziția premierului Ludovic Orban.

În egală măsură, s-a vorbit și despre păstrarea locurilor de muncă, prin măsuri ca „acordarea de zile libere pentru părinţii copiilor ale căror cursuri sunt suspendate din cauza epidemiei, prelungirea aplicării programului flexibil de lucru pentru o perioada de şase luni şi acordarea stimulentelor pentru menţinerea locurilor de muncă”, se mai arată în postarea care îl citează pe Orban.

Citește și: Orban, despre intrarea lui Rafila în politică. „O decizie greșită”

#News