Ludovic Orban

Candidatura prof. Alexandru Rafila din partea PSD, de pe prima poziție pe lista pentru Camera Deputaților, este considerată de premierul Orban ca una nepotrivită, mai ales pentru că în situația epidemiologică a României este nevoie de fiecare specialist, Rafila fiind reprezentantul României la Organizația Mondială a Sănătății.

„S-a schimbat cu ceva PSD (n.r. prin cooptarea lui Rafila)? Nu s-a schimbat nimic. Cu o floare nu se face primăvară. Nu-i cunosc abilitățile politice ale dlui Rafila, cred că locul său nu este în PSD.

Mi se pare că a luat o decizie greșită și într-un moment în care, hai să fim cinstiți, e nevoie de fiecare specialist în această bătălie. Intrarea în politică, mai ales de pe poziția de reprezentant al României la OMS, și de om care este extrem de activ implicat în Consiliul de Suport Tehnico-Științific, e greșită.

În fond, e decizia fiecărui om, ea va fi judecată de oameni. PSD va rămâne tot PSD, un partid la fel de retrograd, un partid care se comportă ca un dușman al României în aproape tot ceea ce face”, a declarat Orban, la Digi 24, joi seară.  

Citește și: Rafila, din spital, direct în PSD. Următorul pas: Parlament

#News