Primarul Sectorului 3, Robert Negoiță, a făcut lumină în ceea ce privește candidatura lui pentru un nou mandat de edil. Ceea ce se cam bănuia în cercurile politice a devenit oficial. Nogoiță și-a tras partid și va intra în cursa electorală în calitate de candidat al noii formațiuni politice – „București 2020”.

Obiectivul declarat al fostului PSD-ist este acela de a maturiza electoratul bucureștean. La începutul acestei luni, Negoiță a anunțat că nu va mai candida pentru un nou mandat de primar al Sectorului 3 sub umbrela PSD și a lăsat să se înțeleagă că negociază cu mai mulți lideri politici pentru a aduna suficiente voturi.

Robert Negoiță spunea, în momentul divorțului de PSD, că nu se mai regăsește în partidul din care încă mai fac parte oameni precum Niculae Bădălău sau Marian Oprișan. Acesta a mai spus că în ultimii cinci ani, a trăit numeroase dezamăgiri în calitate de social-democrat și că epoca Dragnea a fost o adevărată tragedie pentru cel mai mare partid din România, un partid în care politica pumnului în gură a consfințit dictatura absolută a unui individ care a adus și a promovat în conducerea partidului multe nulități.

„Atât pentru Sectorul 3, cât și pentru București ne propunem să venim cu o ofertă cât se poate de clară, concretă. Haideți să nu mai așteptăm acea strategie a unora de a duce discuția în niște zone care nu ne ajuta”, a fost mesajul lui Robert Negoiță la ceremonia de lansare a noului partid.

Citește și: Robert Negoiță invocă dreptul la identitate: Dacă ai fost cu ei, nu tre’ să mori cu ei!

HashtagNews.ro