Liviu Pop

Fericire mare pe capul lui Liviu Pop. Dacă prin martie îi dârdâiau pantalonii de frică, auzind că DNA l-a luat în vizor în celebrul caz ce-o viza pe Sorina Pintea, iată că astăzi acesta susține că „adevărul a învins”.

„Adevărul a învins! În februarie 2020 am fost acuzat de Pintea Ionuț, fiul doamnei ministru Sorina Pintea de implicarea mea în presupusele activități ale mamei sale cu domnul Coste Mihai, caz care a fost intens mediatizat la acea vreme”, a scris, marți, pe Facebook, Liviu Marian Pop.

Așadar, ca să fie clar pentru toată lumea, Liviu Pop insistă pe faptul că încă de la început el și-a susținut nevinovăția, numai că, ghinion, pe vremea aia nu-l credea nimeni. Între timp, lucrurile s-au așezat în favoarea lui, primind câștig de cauză.

„Încă de la început mi-am susținut nevinovația cu privire la aceste acuzații nefondate, mincinoase. Doresc să le mulțumesc d-lor avocați Sebastian Hotca și Cristian Iusco pentru susținerea, seriozitatea și profesionalismul de care au dat dovadă în toată această perioadă, destul de delicată pentru mine și familia mea, și pe care-i recomand cu toată încrederea”, a adăugat social-democratul.

„DNA clasează cauza deschisă în baza denunțului formulat de Pintea Ionuț împotriva senatorului Pop Liviu Marian întrucât fapta nu există”, se spune în decizia procurorilor DNA.

Încă odată avem parte de un caz de „s-a rezolvat, nu se poate”. Însă decizia mea, nu a procurorilor, recunosc că e una subiectivă, cu toate că definitivă.

Citește și: Putin scoate ”kalashnikovu’” și-și „amenință” principalul oponent

#News