Cristian Popescu Piedone
Cristian Popescu Piedone pag de FB

Popescu Piedone anunță că se lucrează în ritm susținut pe străzile din Sectorul 5. „MUNCIM ȘI REUȘIM”, este deviza lui Popescu Piedone, care se află în mijlocul lucrărilor împreună cu fiul lui, Vlad Popescu Piedone .

Cristian Popescu Piedone: Tragem tare pe Cobadin și Turturică, extindem șantierul cu bunăstare și confort urban pe Sălaj, Sebastian, Calea Rahovei și Ferentari!

Potrivit lui Popescu Piedone, lucrările se realizează în stilul cu care s-au obișnuit locuitorii Sectorului 5. Astfel, se iau lopeți, se pun schelele, se alungă trecutul și se desființeaza „urâtul.” De asemenea, se fac lucrări de decopertare și de asfaltare, se efectuează lucrări de izolare a blocurilor, se curață copacii de uscături, se sădesc puieți de pom. Se mai lucrează la amenajarea trotuarelor, a zonelor verzi, a spațiilor de joacă, de recreere, promenadă. Popescu Piedone a anunțat că se amenajează și noi locuri de parcare.

Popescu Piedone: OAMENI BUNI, VĂ MULȚUMESC PENTRU ÎNCREDERE, VĂ RESPECT ȘI VĂ IUBESC NECONDIȚIONAT! POVESTEA NOASTRĂ VA MERGE MAI DEPARTE CU PRIMARUL VLAD POPESCU PIEDONE!

Popescu Piedone susține că Vlad Popescu Piedone are suflu proaspăt, cu voință și cu trudă. „ÎMPREUNĂ CU VOI ȘI CU MINE, VLAD RĂMÂNE SĂ FACĂ IMPOSIBILUL POSIBIL! Vă respect și vă iubesc”, este mesajul lui Popescu Piedone.

Popescu Piedone, mesaj pentru primarul general al Capitalei:”Nicușoare, Nicușoare, Mai ai puțin și gata, te luăm cu lopata!”