Un bărbat din Cluj Napoca a omorât proprietara a cărei casei a vrut să o jefuiască

El ar fi intrat în casa unei femei şi, deoarece aceasta l-a surprins, a sufocat-o.

Arest
Arest sursa foto pixabay

Poliţiştii şi procurorii din Mureş anunţă arestarea preventivă a unui bărbat de 46 de ani din judeţul ClujNapoca. Acesta este suspectat de omor calificat, tâlhărie şi distrugere, potrivit ziare.com.

El ar fi intrat în casa unei femei şi, deoarece aceasta l-a surprins, a sufocat-o.

Ulterior, i-a incendiat locuinţa, cadavrul fiind găsit de pompierii chemaţi să stingă focul. Poliţiştii şi procurorii din Mureş au făcut cercetări, după ce, in urma unui incendiu produs pe 6 noiembrie, a fost gasit cadavrul unei femei de 58 de ani.Oamenii legii au suspiciuni ca femeia a fost victima unui omor. ”Pentru administrarea probatoriului, prin delegarea de către procurorul de caz a organelor de urmărire penală din cadrul IPJ Mureş, la data de 11 noiembrie 2023 au fost efectuate, în judeţele Suceava şi Bacău, trei percheziţii domiciliare. Au fost identificate bijuterii şi un telefon mobil. Posibil să fi fost sustrase din locuinţa persoanei vătămate, dar şi alte mijloace de probă”, a transmis IPJ Mureş.

Pe raza judeţului Suceava, a fost identificată persoana bănuită de comiterea faptei

. Este vorba de un bărbat, de 46 de ani, domiciliat în municipiul Cluj-Napoca.Barbatul a fost retinut initial 24 de ore, ulterior fiind arestat. Parchetul de pe lângă Tribunalul Mureş a precizat că bărbatul este cercetat pentru omor calificat, distrugere prin incendiere şi tâlhărie calificată. Procurorii au stabilit că, în noaptea de 5 spre 6 noiembrie, suspectul a intrat în locuinţa femeii,cu intenţia de a sustrage bunuri.

 Bărbatul a fost surprins de proprietara locuinţei şi, pentru a scăpa, acesta a sufocat-o.

 Bărbatul a sustras bani şi bunuri şi a răvăşit locuinţa victimei. ”Apoi, cu scopul de a şterge urmele infracţiunilor comise şi probabil cu intenţia de a simula un incendiu accidental, autorul a incendiat diferite obiecte de îmbrăcăminte şi mobilier aflate în camera din mijloc a locuinţei. El a distrus, degradat şi adus în stare de neîntrebuinţare locuinţa victimei şi a obiectelor din interiorul acesteia”, a transmis Parchetul de pe lângă Tribunalul Mureş. Începe Postul Naşterii Domnului