Incident șocant în Vama Borș II

Un șofer lovește intenționat cu TIR-ul un alt bărbat, după ce s-au certat din cauza locului la cântar

Vama Bors
Vama Bors sursa foto Wikipedia

Un șofer de TIR a lovit în plin un bărbat care coborâse dintr-un camion. Incidentul șocant s-a petrecut în vama Borș II, după un conflict legat de prioritatea la locul de cântar, potrivit digi24.ro.

Momentul în care un șofer de TIR l-a lovit intenționat pe celălalt șofer a fost surprins de camerele de supraveghere.

 Incidentul a avut loc marţi dimineaţa la ieşirea din parcarea cântar din Vama Borş ll. Cei doi şoferi stăteau la coadă la cântar. Ei s-ar fi luat la ceartă după ce unul ar fi încercat să intre în faţa celuilalt. Scandalul a degenerat. Când victima a ieșit din camion și era pe șosea, a fost izbită din plin de TIR. El a ajuns la spital cu fractură craniană. Șoferul de TIR este cercetat pentru lovire şi distrugere.

 Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor, comisar-șef Alina Fărcuţa, a transmis că polițiștii au fost sesizați la 112 în legătură cu această agresiune și au mers la fața locului

„Din cercetările efectuate, au constatat că un bărbat de 36 de ani, din comuna Boghiș, județul Sălaj, în timp ce conducea un ansamblu de vehicule, format din cap tractor, cu semiremorcă, pe autostrada A3, dinspre localitatea Biharia înspre PTF Borș 2, la ieșirea din parcarea – cântar Borș 2, l-ar fi accidentat, cu intenție, pe un bărbat de 31 de ani, din comuna Nojorid.

Acesta, în calitate de pieton, se afla pe partea carosabilă, în fața ansamblului condus de bărbatul de 36 de ani”, se arată în informare.  În noiembrie 2021, șoferul din Sălaj a mai fost implicat într-un incident în trafic. Atunci poliţiştii Serviciului Rutier Bihor i-au anulat permisul de conducere, invocând o afecţiune psihiatrică. Bărbatul s-a prezentat în faţa comisiei medicale, care l-a declarat apt să revină la volan. Începe Postul Naşterii Domnului