Ciolacu se laudă
Marcel Ciolacu

Președintele PSD Marcel Ciolacu a anunțat, în cursul acestei dimineți, că social democrații vor suspenda orice acțiune de campanie electorală, în această perioadă. Cu toate că nu se menționează exact cât va dura această suspendare, Ciolacu adaugă faptul că prioritatea numărul unu, în acest moment, reprezintă căutarea și găsirea de soluții pentru continuarea în siguranță a activității medicale în Spitalul Județean din Piatra Neamț. De asemenea, acesta a mai spus că secția ATI trebuie „refăcută în regim de urgență”.

„În acest moment, prioritar este ca supraviețuitorii tragediei de la Piatra Neamț să aibă parte de îngrijiri medicale. Sunt în contact permanent cu autoritățile județene și știu că s-au găsit soluții pentru ca activitatea medicală să continue în siguranță la Spitalul Județean din Piatra Neamț, iar secția ATI distrusă în incendiu să fie refăcută în regim de urgență.”, a declarat Marcel Ciolacu, pe pagina sa de Facebook.

Ciolacu zice că vrea soluții, nu alegeri

Citește și: Altă tragedie, alt oraș: Galați. Doi morți, în urma unei explozii

„Am discutat cu toți colegii mei și am decis suspendarea oricărei acțiuni de campanie electorală din respect pentru această imensă tragedie. Toți decidenții politici au obligația, în acest moment, să se ocupe exclusiv de sănătatea oamenilor, nu de alegeri”, mai scrie Marcel Ciolacu, în același mesaj.

Citește și: Incendiul de la Piatra Neamț, între tragedie și haos electoral

#News