#Spionul rus îl filează pe Florin Cîțu
Florin Cîțu

Totul a început de la inițiativa senatorului PSD Daniel Zamfir, cel ce a depus astăzi la Senat un proiect de lege care, printre altele, vizează sancționarea cu închisoarea (între 6 și 3 ani) a tuturor miniștrilor care refuză să ia parte, în mod repetat, la audierile emise de comisiile de specialitate, de anchetă sau de Parlament.

Auzind una ca asta, ministrul Finanțelor Florin Cîțu, cel care ar putea să fie vizat de o astfel de măsură, caz în care proiectul va trece iar acesta va continua, pe viitor, să practice neprezentarea la apel, a reacționat, declarând că proiectul lui Zamfir (girat de Ciolacu) este doar o „mizerie”.

„Marcel Ciolacu foloseşte hamsterul lui Dragnea”

„Marcel Ciolacu foloseşte hamsterul lui Dragnea şi face o lege doar pentru mine! Sunt disperaţi şi încearcă orice doar să scape de mine. Marcel Ciolacu a găsit unealta perfectă să-i facă munca de jos – hamsterul lui Dragnea. Inginerul şef peste comisia economică, da se întâmplă de ani bun în Parlament, şi campion la legi respinse de CCR îşi pune semnătura pe încă o mizerie de lege”, a scris Florin Cîţu pe Facebook.

Florin Cîțu, convins că acest proiect îi este dedicat

„O lege făcută special pentru mine şi care are că scop să mă trimită la puşcărie. Forţează apropbarea până la alegerile parlamentare. Lui Marcel Ciolacu şi hamsterului lui le spun doar atât. Nu vă mai agitaţi tovarăşi. Mai este puţin şi scăpam România de voi”, a mai zis Florin Cîţu.

Citește și: Ciolacu, sincer: „Este o diferență între PSD, PNL și președintele României”

#News