Împușcături și focuri de armă în Vama Veche

Bărbatul în vârstă de 50 de ani, care ar fi tras cu arma, a amenințat că se sinucide

Un tânăr de 21 de ani a fost împușcat în picior, vineri seară, în Vama Veche, anunță IPJ Constanța. Incidentul a avut loc după o ceartă pentru un loc de parcare și muzica dată tare, potrivit g4media.ro.

\

 În acest moment, la fața locului a fost un negociator din cadrul IPJ Constanța, având în vedere faptul că bărbatul în vârstă de 50 de ani, care ar fi tras cu arma, a amenințat că se sinucide

. În urma negocierilor, bărbatul, în vârstă de 50 de ani, a predat arma. Acesta a fost imobilizat iar cercetările continuă. La data de 14 iulie a.c., în jurul orei 18. 20, polițiști din cadrul Poliției municipiului Mangalia – Biroul de Poliție Vama Veche – 2 Mai au fost sesizați cu privire la faptul că, pe fondul unui conflict spontan, într-un camping din stațiunea Vama Veche, un bărbat, de 21 de ani, ar fi fost împușcat în picior, cu o armă, de un bărbat, de 50 de ani. Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă. Bărbatul de 21 de ani a fost preluat de ambulanță și transportat la spital. Cercetările în acest caz sunt, în prezent, în derulare, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor de fapt, dar și pentru identificarea tipului de armă folosit. De asemenea, la fața locului se află un negociator din cadrul IPJ Constanța, având în vedere faptul că bărbatul, în vârstă de 50 de ani, a amenințat că se sinucide.

Clinică oftalmologică din Capitală și medicii care o administrau, inculpați pentru trafic de organe