Horoscop azi, sâmbătă 15 iulie 2023

Un horoscop bun, corect și usor de citit.

Unghiul astrologic dominant al zilei este oferit de sextilul Soarelui de pe Rac cu planeta Uranus de pe Taur. Acest aspect celest deosebit de fast ne expune viguros noțiuni ce țin de: inventivitate, originalitate, independență, imaginativitate și inovativitate. Este o zi a spiritelor libere, a descătușării și a non-conformismului!

BERBEC

Vă puteți baza pe susținerea fermă a unui bărbat din familie. Este o zi de bun augur și pentru a vă implica în proiecte mari legate de casă. Când discutăm de bani, s-ar prea putea să obțineți și un câștig neașteptat!

TAUR

Veți comunica într-un mod mai elocvent și strălucitor! Puteți primi și o veste bună despre sau de la un bărbat mai matur. Aștrii zilei vă arată și cumva mai neînfrânați și dinamici.

GEMENI

În această zi puteți obține un rezultat financiar satisfăcător! Totodată, astrele vă arată și mult mai abili, competenți și talentați! Veți reliefa și o intuiție deosebit de fidelă și clară.

RAC

Astrele vă relevă cumva mai vitali, capabili, demni, spectaculoși și dominanți. Mai puteți obține și prietenia unei persoane ușor excentrice, curioase.

LEU

Veți fi mult mai creativi, dar și mai meditativi. Este o zi potrivită pentru studii și experiențe cumva mai neobișnuite, poate chiar și cumva mai oculte. Puteți avea parte și de o promovare profesională neașteptată!

FECIOARĂ

Aveți parte de o zi splendidă pentru acțiuni și activități de tip social, public. Puteți obține și prietenia unui bărbat mai influent și respectabil. Vă veți arăta și cumva mai receptivi și inovativi sub raport intelectual.

BALANȚĂ

Vi se relevă un succes încântător în planul carierei! Veți câștiga respectul și admirația superiorilor ierarhici! Aveți parte și de un mic risc de incidente ori accidente cumva mai ciudate, deci fiți ceva mai atenți!

SCORPION

Este un moment bun pentru studiu, evaluări și călătorii mai lungi. Puteți primi și o veste minunată de la mare distanță! Aveți parte de o zi prielnică și pentru afaceri, îndeosebi pentru acelea mai de nișă.

SĂGETĂTOR

Vă veți prezenta cumva mai ambițioși, determinați și asertivi. Puteți rezolva cu brio și o chestiune ce ține de un împrumut ori de o restituire. În planul sănătății puteți resimți o ameliorare spontană.

CAPRICORN

În viața de cuplu veți avea parte de ipostaze satisfăcătoare și constructive! Este o zi de bun augur și pentru afaceri, înțelegeri și soluționări de litigii. Aveți o zi interesantă și pentru unele abordări speculative.

VĂRSĂTOR

Vă puteți îmbunătăți major relația cu colegii de la locul de muncă. Vi se mai relevă și o ameliorare importantă în planul general al sănătății! În familie vi se înfățișează unele evenimente chiar interesante!

PEȘTI

Aveți parte de o zi excelentă pentru distracție, relaxare și destindere. În dragoste s-ar prea putea să realizați o cucerire fantastică, uluitoare! Veți comunica într-un mod cumva mai natural, degajat și hazliu!

Horoscop HashtagNews