Româncă acuzată de un cunoscut fotbalist din Marea Britanie de furtul unor bijuterii de jumătate milion de euro

Nicoleta Vanesa Durac a mers acasă la mama lui Benik Afobe pentru a-i face curățenie, de unde a plecat cu bijuteriile

O româncă din Marea Britanie este acuzată de un furt de bijuterii în valoare de aproape 500.000 de euro. Furtul a avut loc în casa mamei fotbalistului britanic, situată în Elstree, unde tânăra româncă în vârstă de 25 de ani, numită Durac Nicoleta-Vanesa și originară din Segarcea, județul Dolj, fusese angajată pentru servicii de curățenie, potrivit ziare.com.

Nicoleta Vanesa Durac este femeia din România acuzată care a mers acasă la mama lui Benik Afobe pentru a-i face curățenie, iar la plecare a luat cu ea bijuteriile ce însumează aproape jumătate de milion de euro. 

Într-un gest neobișnuit, Afobe a postat pe Instagram o fotografie cu pașaportul femeii și a cerut ajutorul publicului pentru a o identifica și a o aduce în fața justiției.

”Această femeie a furat bijuteriile familiei mele în valoare de 400.000 de lire în această dimineață din casa mamei mele din Elstree în timp ce făcea curățenie .Dacă o cunoaște cineva, anunțați-mă cât de curând”, a postat fotbalistul Benik Afobe, pe Instagram. 

”O rușine de femeie. Poate fugi, dar nu se poate ascunde”, a completat Benik Afobe.

 Incidentul nu a afectat doar situația financiară a familiei fotbalistului, ci și sentimentul lor de siguranță și liniște în propria casă. El a fost crescut la academia celor de la Arsenal, dar împrumutat în mai multe rânduri la Huddersfield, Reading, Bolton, Milwall, Sheffield Wednesday și MK Dons, după care a fost vândut la Wolverhampton. Benik Afobe a mai jucat la Stoke City, Bristol City, Trabzonspor, iar din ianuarie 2023 evoluează pentru Hatta Club, în EAU.  Prezența șacalilor, semnalată în localități din vecinătatea Ploieștiului