Popescu Piedone acuză: Nicușor Dan a făcut numiri la Primăria Generală la solicitarea lui Ludovic Orban sau USR București. Cum arată caracatița intereselor de partid

Numirile au fost făcute în posturi importante, unde ar fi fost nevoie în primul rând de experiență și de competență

Într-o postare pe pagina de Facebook, Cristian Popescu Piedone, candidatul PUSL la Primăria Capitalei dezvăluie încrengătura de interese și de numiri făcute în diverse funcții importante din cadrul Primăriei Generale a Capitalei de către Nicuspr Dan. Potrivit lui Popesscu Piedone, numirile ar fi fost făcute la cererea lui Ludovic Orban, pre vremea când acesta era președinte al PNL sau al celor de la USR. Așa cum reiese din postarea lui Popescu Piedone, este greu de crezut că la baza numirilor au stat comoetenta , experiența sau dorința de a face ceva pentru binele comunitătii.

Cum se făceau numirile la ” cerere”

Potrivit lui Popescu Piedone, la cererea lui Ludovic Orban, Nicușor Dan o angajează pe Carmen Mădălina Hristu în funcția de director executiv Planificare Investiții PMB. Concomitent, Diana Pungă, șefa de campanie electorală a lui Nicușor Dan, este angajată în funcția de administrator public al PMB! La ordinul lui Nicușor Dan, Diana Pungă se ocupă și de activitatea ASPA (Autoritatea pentru Supravegherea și Protecția Animalelor București)! Aceasta deține funcția până când o femeie este omorâtă de câini lângă lacul Morii, iar autoritățile încep ancheta.

Popescu Piedone : La solicitarea USR București, Nicușor Dan o aduce în PMB pe Corina Bega și o numește director general ALPAB. Nicușor Dan îl aduce în primărie pe omul bun la toate al lui Ludovic Orban: Eduard Valentin Stroe!

Potrivit lui Popescu Piedone, acesta este numit director general al Poliției Locale București și îi aduce lângă el pe mai mulți liberali din aripa Orban. Este vorba despre George Pană, Mădălina Boboc, Ionuț Marius Crețu, Claudia Potinteu. Nicușor Dan și liberalul Tănase Stamule, omul de încredere al lui Orban, o angajează în funcția de director executiv al Corpului de Control al Primarului General pe Daniela Grigoraș! Nicușor Dan îl angajează pe Răzvan Muntean (fostul șef de cabinet al primarului Sectorului 1, Daniel Tudorache “Diamant”)! Nicușor Dan și Răzvan Muntean îl angajează la PMB (ca director executiv la Ordine Publică) pe Vlad Armeanu, fost șef la Disciplina în Construcții, Poliția Locală Sector 1.

Popescu Piedone dezvăluie: Oamenii de încredere ai fostului primar Dan Tudorache sunt aduși în PMB!

Potrivit lui Popescu Piedone, de la Primaria Sectorului 1 mai sunt aduși Ionuț Deaconu, fost Director general Poliția Locală S1 (angajat în funcția de Șef de Serviciu al DGPLCMB); Mariana Ioniț ă, pentru funcția de șef Serviciu Ordine Publică; Cristiana Dinu pentru funcția de șef Birou Sesizări DGPLCMB! Toți, în coordonarea directă a lui Ionuț Deaconu.

Popescu Piedone : La cererea USR, în PMB ajunge și Oana Sivache (mâna dreaptă a lui Vlad Voiculescu) Este numită directorul spitalelor bucureștene (ASSMB)! Acum este anchetat ă de procurorii anticorupție pentru luare de mită!

Popescu Piedone mai dezvăluie că Nicușor Dan își aduce în PMB oamenii de încredere din Asociația Salvați Bucureștiul! Ștefania Simion, fost consilier juridic la Salvați Bucureștiul (înființată de Nicușor Dan) a fost angajată inițial ca și consilier personal pe probleme juridice și de mediu. „Din 2022 este numită director al Administrației Parcului Văcărești. (Delta Vacaresti, finanțată de PMB/Nicușor Dan)! Ludovic Orban și Nicușor Dan îi aduc în PMB și pe Matei Damian (actualul arhitect șef) și pe Șerban Laurențiu Anghel în funcția de expert al PMB. Ludovic Orban a cerut-o pe avocata Andreea Mihaela Miu în funcția de director de cabinet al primarului general! Nicușor Dan s-a conformat!Useristul Tinel Speranțiu Ticu, vechi prieten cu Nicușor Dan, a fost numit director general la Achiziții Publice PMB! Ludovic Orban nu îl uită pe liberalul Victor Tărtăcuță (fost la Sectorul 3) L-a adus în PMB, în funcția de director executiv la Direcția Transporturi! La recomandarea lui Victor Tărtăcuță, Nicușor Dan îl aduce la PMB pe Adrian Ionescu (de la Poliția locală Sector 4) și îl angajează în cadrul Corpului de Control al Primarului General! (Lista va continua)”, este mesajul lui Popescu Piedone.

COMUNICAT – PUSL condamnă linșajul mediatic la care este supus Cristian Popescu Piedone