Dacian Cioloș

Dacian Cioloș este, prin definiție, un visător. Cel puțin asta este impresia pe care o lasă. Altfel nu-mi explic cum de „îndrăznește” să viseze la o clasă politică responsabilă. România n-a avut niciodată așa ceva și, dacă e să mă întrebi pe mine, slabă șansă să aibă într-un viitor apropiat. Și, apropo, nici visătorii nu-s prea responsabili de fel. Însă firește, Dacian Cioloș, la fel ca noi toți, are dreptul de a visa, așa cum are și dreptul de a critica actuala conducere administrativă. De criticat, o critică pe bună dreptate.

Dacian Cioloș: „Ne uităm cu nasul în ghidon. Nu avem o lege și legea e atributul Parlamentului”

Astfel, europarlamentarul PLUS, Dacian Cioloș crede cu tărie că legislația ar putea suferi câteva modificări, astfel ca autoritățile să știe din timp ce au de făcut în situație de criză. În felul acesta s-ar elimina și marea bâjbâială.

„Guvernul a fost nevoit să dea ordonanță de urgență pentru a acoperi un vid legislativ. Ar tebui viziune și predictibilitate, noi mai avem de organizat alegeri, lumea discută cum să relanseze economia, ce ramuri vor trebui reformate. E nevoie de o clasă politică mai responsabilă, care să se trezească din peticit”, a adăugat acesta.

Citește și: USR vrea la guvernare, dar nu oricum

#News