USR s-a răzgândit. Dacă până nu de mult nu schița niciun gest în legătură cu preluarea guvernării, iată că acum și-a schimbat percepția. Mai nou, USR se cere singur la guvernare, însă nu oricum: cu anumite condiții. Analizând condițiile, nu pot să nu observ că planul nu-i deloc unul prost, ba chiar din contră! Eliminarea pensiilor speciale, „Fără Penali” în Constituție, construcția de autostrăzi, digitalizarea administrației publice sau DNA-ul pădurilor. Cu toate astea, nu pot să nu mă întreb de ce toate cerințele astea nu au fost puse mai devreme pe tapet?

„USR propune o viziune concretă și coerentă pentru România, post-criza epidemiologică prin propuneri de măsuri de guvernare clare în domeniile identificate ca fiind o prioritate actuală pentru România, cu termene de realizare și cu bugete alocate”, declară Dan Barna, liderul USR.

Dan Barna, liderul USR: „Suntem sătui de vorbărie, de blabla”

„Suntem sătui de vorbărie, de blabla, de autostrăzi pe hârtie și spitale construite doar la televizor dar niciodată în realitate. Și atunci, ne luăm niște angajamente. Un angajament e mai mult decât o promisiune, e o garanție într-un contract. A trecut vremea artificiilor, a sosit vremea să punem cărămidă peste cărămidă. Rațional, inteligent și pe termen lung. Casa pe care vrem noi să o construim începe cu aceste angajamente. Împreună, ele constituie planul de la fundație până la acoperiș. Vrem exact România pe care o vrea fiecare român. Cinstită, dreaptă, modernă și demnă. Și care își dorește să revină la muncă pentru a deveni prosperă. Azi apăsăm pe butonul de restart.”, completează acesta.

Citește și: Cîțu:„Acest mesaj trebuie citit în special de Ciolacu ‘pune mâna pe carte’”

#News