Marcel Ciolacu

Liderul PSD, Marcel Ciolacu pare să-și fi revenit din boală. Astfel că, beneficiind de forțe proaspete, acesta profită de ocazie și mai aruncă o fisă înspre Klaus Iohannis, motivul îmbolnăvirii sale.

Nemulțumit de faptul că PNL-ul promite și nu face, se pare că acum lui Ciolacu nu-i convine nici faptul că președintele Iohannis promulgă o lege făurită de social democrați. Rău așa, rău așa…

Ciolacu: „și președintele Iohannis a promis cadrelor medicale un stimulent de 500 de euro”

Ulterior, acesta a completat: „Guvernul PNL nu a respectat promisiunea. Ei doar promit, de făcut uită”.

„PSD a răspuns apelului cadrelor medicale aflate în prima linie a bătăliei cu pandemia și, într-un timp extrem de scurt, am transpus în lege solicitările acestora de a le fi protejată familia de către statul român. Am promis și am făcut!

Și președintele Iohannis a promis cadrelor medicale un stimulent de 500 de euro. Guvernul PNL însă nu a respectat promisiunea, drept dovadă că nici acum, după 2 luni de zile, niciun medic nu a primit banii promiși cu atâta tam tam.

Aceasta este diferența dintre ei și PSD! Când promitem, facem! Ei doar promit, de făcut uită…”, se arată pe pagina de Facebook a lui Marcel Cioalcu.

Citește și: Viorica Dăncilă, îmbufnată: E incredibilă aroganța lui Cîțu

#News