Președintele PRO România, Victor Ponta prevestește declinul ministrului de Interne

Rareori pot spune că sunt de acord cu Victor Ponta. Aceasta este una dintre dăți, însă. De altfel, după reacția dură a internetului de aseară, se poate spune că orice politician care își știe în acest moment interesul va juca acea carte ce îi va permite să critice acordul semnat între MAI-BOR.

„Eu cred că nemulțumirea și a mea și a multor oameni este legată de faptul că toate deciziile luate de guvern și PNL sunt luate peste noapte și se bat cap în cap. Pe de o pare spui că trebuie să stăm în casă și noaptea se bulucesc oameni prin aeroporturi, pe de o parte anunți sancțiuni, după care vii și spui că mai relaxăm aplicarea de amenzi.” spune Victor Ponta.

În contextul în care România nici măcar nu a atins apogeul infectărilor cu noul coronavirus, declarațiile lui Marcel Vela vin să confirme cele spuse de Nelu Tătaru, și anume că vârful se va atinge cândva, după Paști.

Victor Ponta: Dacă iei o decizie, trebuie să o iei pentru toți credincioșii

Ieri, Iohannis spunea la prânz că sunt iresponsabili cei care cer orice fel de relaxare, acum spune domnul Vela că putem să ne relaxăm. (…) Patriarhul semnează un acord cu un domn ministru cu jachetă de piele. Mie mi se pare că nu există niciun fel de strategie și decizia domnului Vela de acum seamănă tare cu decizia domnului Dragnea de a se băga în referendumul pentru familie, dar a pierdut. Dacă iei o decizie, trebuie să o iei pentru toți credincioșii”, a mai declarat Victor Ponta.

Citește și: Klaus Iohannis, nemulțumit de acordul MAI-BOR

#News