Andrei Caramitru

Fostul consilier de imagine al lui Dan Barna, Andrei Caramitru a declarat de curând pe pagina sa de Facebook cum că se dezice de Biserica Orodoxă Română. În lumina ultimelor evenimente de aseară, când Marcel Vela a decis că-i cazul să relaxe un pic restricțiile de Paști, punând în cârca Poliției adusul de lumină și citând parcă din Un pas în urma serafimilor, de mai-mai că l-ai fi putut confunda cu Vlad Ivanov, Caramitru ia atitudine și-i ceartă, pe bună dreptate, atât pe cei din BOR, cât și pe reprezentanții de top ai Ministerului Afacerilor Interne.

A fost odată ca niciodată un STAT LAIC

Recunosc, au fost dăți când l-am blamat pe Andrei Caramitru, l-am considerat răzgâiat, coleric și pe alocuri ușor ilogic în declarații. La fel de bine recunosc că acum îi dau dreptate. Nu trebuie să fii ateu ca să observi faptul că ceea ce s-a întâmplat aseară contravine oricăror norme de bun simț și de logică. Ceea ce s-a întâmplat aseară e doar o dovadă a faptului că, deși suntem în 2020, anul e doar un număr ce nu are niciun fel de legătură cu nivelul de civilizație al oamenilor.

Andrei Caramitru, despre BOR

”Eu de azi ma dezic oficial de Organizația BOR. Am fost botezat ortodox. Nu sunt ateu, sunt un om spiritual. Dar toată chestia asta numita BOR este doar o organizatie criminală, retrograda, retardata, corupta. Și ortodoxia ca rit creștin a devenit un coșmar rusofon criminal. Care ne tine in afara civilizației. Și nu are NICI o legătura cu Biblia și cu credința. NICI UNA. E un ISIS. O sectă demonică.

Așa ca de azi oameni buni – EU NU O SA MAI CALC NICIODATĂ IN VREO BISERICA ORTODOXA. Oricine isi face nunta botez etc acolo – eu nu o să vin. Și nu voi mai interacționa vreodată cu vreun angajat al acestei organizații. Punct.”, scrie Andrei Caramitru.

Citește și: Tătaru, despre posibilitatea testării cadrelor medicale la 7 zile

#News