Un tânăr și mama lui au obligat o femeie să practice prostituția

Cei doi au fost reținuți preventiv pentru 24 de ore

Arest
Arest sursa foto pixabay

Un tânăr şi mama sa au fost reţinuţi pentru 24 de ore de poliţiştii din Dolj. Ei sunt acuzaţi că au obligat o femeie de 28 de ani să se prostitueze, potrivit ziare.com.

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj au anunţat, vineri, că un tânăr de 22 de ani şi o femeie de 43 de ani, mama acestuia, ambii din Craiova, sunt cercetaţi pentru comiterea infracţiunilor de proxenetism şi complicitate la proxenetism în formă continuată.

Anchetatorii au instrumentat 65 de fapte. “Cei doi sunt bănuiţi că, în perioada 16.11.2023 – 07.02.2024, ar fi determinat o tânără de 28 de ani, din judeţul Caraş-Severin să practice prostituţia, sumele de bani astfel obţinute, aproximativ 35.000 de lei şi 215 euro, fiind însuşite de tânăr şi mama acestuia”, au precizat poliţiştii. Tânărul şi mama sa au fost reţinuţi pentru 24 de ore, fiind introduşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj. Ei urmează să fie prezentaţi procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova pentru luarea unei măsuri preventive. Bărbat din Reşiţa anchetat pentru că și-ar fi violat fiica vitregă