A murit un actor din cunoscutul serial de comedie Seinfeld

Este vorba despre actorul Peter Cronbrie, cunoscut pentru rolul nebunului Joe Davola

Deces
Deces sursa foto pixabay

Actorul Peter Crombie, cunoscut pentru publicul român mai ales pentru apariția sa în serialul Seinfeld, a murit după o scurtă boală, la vârsta de 71 de ani. Actorul american era cel mai bine cunoscut pentru rolul nebunului Joe Davola în sit-comul american de succes Seinfeld. Apariția lui Crombie în rolul lui Joe Davola a avut loc în al patrulea sezon al serialului de succes Seinfeld, care s-a derulat la NBC din 1989 până în 1998. 

Vestea a fost confirmată de fosta sa soție Nadine Kijner, care a descris „șocul și tristețea extremă” de a-l pierde pe Peter Crombie, într-o declarație distribuită pe Instagram.

Alături de fotografiile de la nunta ei cu Peter Crombie, Kijner a scris: „Cu șoc și tristețe extremă vă spun că fostul meu soț a murit în această dimineață. Vă mulțumesc pentru atâtea amintiri minunate și pentru că sunteți un om atât de bun. Atât de mulți oameni te-au iubit pentru că ai fost un suflet bun, dăruitor, grijuliu și creativ”. Descoperire importantă în tratarea bolii Parkinson