Bârlad. Şoferul unui autobuz de călători a murit după ce a făcut infarct la volan

Autobuzul a fost oprit de călători

Sofer
Sofer sursa foto pixabay

Şoferul unui autobuz de transport călători a decedat, miercuri, după ce i s-a făcut rău la volan, în timpul mersului, pe o stradă din municipiul Bârlad, potrivit g4media.ro.

Autovehiculul a fost oprit de pasageri, fără a fi înregistrate alte persoane rănite, au informat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Vaslui.

Bărbatul ar fi suferit un infarct imediat după ce a plecat din autogara Bârlad, mijlocul de transport fiind oprit de pasageri. „Poliţia Municipiului Bârlad a fost sesizată cu privire la faptul că unui şofer de vehicul destinat transportului de persoane, ce efectua o cursă pe ruta Bârlad – Popeni, comuna Zorleni, i s-a făcut rău la volan, la scurt timp după ce a plecat din autogara Bârlad. El se deplasa pe strada Primăverii.

Acesta şi-a pierdut cunoştinţa şi a primit primul ajutor de la unii din pasagerii din mijlocul de transport. A fost solicitat un echipaj medical, care a efectuat manevre de resuscitare dar fără rezultat. Fiind constatat decesul bărbatului de 57 de ani, din Bârlad. Alte persoane nu au suferit vătămări”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, Bogdan Gheorghiţă. Poliţiştii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul. Tânăr din Olt mort după ce a încercat să ascundă droguri în gură