Simion: „Am avut discuţii, negocieri şi cu aşa-zisa stângă şi cu aşa-zisa dreaptă”

Liderul PAUR declară că, deși pare să nu conteze, vor veni și ei cu o variantă de prim-ministru

Liderul PAUR (Partidul Alianța pentru Unirea Românilor) George Simion a spus că se va duce, în cursul acestei zilei, la Palatul Cotroceni cu o variantă de premier, cu toate că se declară convins de faptul că jocurile ar fi deja făcute „pe bilețele”, astfel că, potrivit acestuia, liberalii s-ar comporta ca și cum formațiunea lui politică nici nu ar exista,

„Venim cu o variantă de prim-ministru, chiar dacă pare că nu are sens, că au stabilit pe bilețele. Ludovic Orban a scris pe un bilețel, Klaus Iohanns a scris pe un bilețel. Nu știu de ce ne mai convoacă pe noi la consultări. Parcă ei se consultă acolo între ei și noi și noi nu am exista. Ei hotărăsc bătaia pe ciolan.”, a declarat Simion.

George Simion: „Am discutat, pentru că e normal să discuți cu toți”

În încercarea lui de a părea prietenos și corect, George Simion a declarat că ar fi avut discuții atât cu PNL, cât și cu PSD, partidul său fiind contactat de ambele entități politice menționate anterior. În opinia lui Simion, lucrul acesta s-a întâmplat din pricina eșecului PMP la alegerile parlamentare din 6 decembrie, astfel că vechea clasă politică s-ar fi trezit, brusc, în situația în care să nu mai aibă cu cine face majoritatea parlamentară, în lipsa partidului lui Traian Băsescu.

„Am fost contactați și domnii de la PNL, și de domnii de la PSD, pentru că întâi trebuie să își treacă Camera Deputaților și Senatul, înainte să își numească Guvernul lor, dar nu mai au Parlamentul lor, cum voiau. Ei se gândeau, trece PMP-ul, gata, avem majoritatea asigurată, totul e în regulă, cu Băsescu suntem tovarăși vechi de guvernare, că a fost PMP-ul la guvernare, da? În momentul ăsta, vor avea o nucă tare. Am discutat, pentru că e normal să discuți cu toți.”, a mai spus George Simion, copreședintele PAUR (Partidul Alianța pentru Unirea Românilor).

Citește și: Șoșoacă îi recomandă lui Iohannis să se îmbrace în costum special

#News