Gușă prezice repetarea istoriei și decăderea PNL

Cozmin Gușă: „Orgoliosul Iohannis, în loc să-și savureze neo-majoritatea ce-i sprijină propunerea CÎȚU, va trebui să dea față din nou și cu posibilitatea CIOLOȘ Prim-ministru"

Cozmin Gușă este de părere că toată ambrambureala întâmplată la negocieri sâmbătă și duminică între PNL, USR PLUS și UDMR nu are cum să aducă vreo bucurie pentru liberali, prezicându-le picajul abrupt, așa cum s-a întâmplat, de altfel, și cu PSD după alegerile europarlamentare care au culminat cu arestarea fostului lider social democrat Liviu Dragnea.

Citește și: Liviu Dragnea, confimat pozitiv Covid-19

„LuCOVID ne-a explicat după demisia sa impusă de către Iohannis, că va coordona negocierile pentru formarea unei majorități ce să dea PNL-ului funcția de prim-ministru. Ieri a încercat 6 ore, azi doar 2 ore, s-a lăsat cu „circotecă” și cu atacuri ale sale la adresa pluseriștilor ce-l ironizează-n postări, plus o nervozitate afișată, similară cu cea a lui Ciolacu din seara alegerilor (Ciolacu ce-a priceput atunci că pesediștii au câștigat degeaba, scorul fiind prea mic pentru a emite pretenții de guvernare).”, spune Cozmin Gușă.

Tot în opinia lui Gușă, în cursul zilei de astăzi, președintele Klaus Iohannis va întâmpina probleme în desemnarea premierului, întrucât propunerea care ar trebui acceptată ar fi cea care îl vizează pe social democratul Alexandru Rafila, spune acesta. Mai mult decât atât, nici varianta USR PLUS nu ar trebui exclusă totalmente din calcul.

„Deci mâine, orgoliosul Iohannis, în loc să-și savureze neo-majoritatea ce-i sprijină propunerea CÎȚU, va trebui să dea față din nou și cu posibilitatea „CIOLOȘ Prim-ministru”, de care fuge ca „dracul de tămâie”, de când „Dacian, copil viclean și sălăjean” i-a trădat pe liberali la alegerile din 2016, câștigate la scor de către cuplul DRAGNEA-COLDEA (cu un sprijin consistent al lui Vasile Dîncu, vice-prim-ministrul de-atunci, cu care Iohannis se va reîntâlni mâine la Cotroceni????).

În plus, Iohannis va avea mâine o problemă de legalitate dacă vrea “premierul meu”, deoarece cea mai legitimată propunere la consultările oficiale nu va mai fi a neo-coaliției sale, ci chiar ALEXANDRU RAFILA DIN PARTEA PSD, susținut de cei mai mulți parlamentari, urmat în ordine de FLORIN CÎȚU, DACIAN CIOLOȘ, CĂLIN GEORGESCU, poate și cineva susținut de către UDMR.”, adaugă Gușă.

Istoria se repetă, este de părere Cozmin Gușă

„Să explic asemănarea cu situația lui Dragnea din 2019: la promisiunea REZERVIȘTILOR că sentința sa de a doua zi de după europarlamentare va fi de ACHITARE, Dragnea a fost de-acord să “trântească” alegerile din 26 mai în favoarea lui Iohannis-PNL, neturând motoarele și neorganizând numărătoare paralelă la PSD; rezultatul îl știți, Dragnea e încă la pușcărie, iar PSD și-a început atunci „drumul decăderii”. În mod similar, ceea ce-a făcut LuCOVID ieri și azi, ratând negocierile strict din cauza funcției sale de la CDep., poate lăsa PNL-ul fie fără premier, fie fără ministere importante, iar de-aici la scandal intern și decădere mai e un pas. În plus, faptul că Iohannis l-a “CASTRAT” pe LuCOVID prin cererea de demisie, iar REZERVIȘTII nu l-au mai ajutat ieri și nici azi, dictând cuplului CIOLOȘ-BARNA să nu renunțe în favoarea lui ORBAN, mie îmi zice clar că „pereoada” LuCOVID se-ncheie și dpdv al șefiei PNL. Iar cu liota de penali din jurul său, din dosarul deschis la Parchet (Antonel Tănase, Costel Barbu, Virgil Guran, Tănase Stamule, etc.), va învăța și el, alături de mulți alții dinaintea lui (Băse, Tări, Pontache, Dragnea, etc.), că „SISTEMUL TE RIDICĂ, ȘI TOT EL TE DOBOARĂ”! Dacă te bazezi doar pe el”, a spus Cozmin Gușă pe pagina sa de Facebook.

Citește și: Ciolacu: „PSD-ul are de apărat nişte voturi, va avea candidaţi”

#News