Dragnea, plâns cu lacrimi amare de discipolul credincios, Ștefănescu

Potrivit lui Codrin Ștefănescu, lui Liviu Dragnea nu i s-ar permite să vorbească cu familia la telefon

Cu toate că Liviu Dragnea n-a fost chiar cel mai cuminte cetățean în ultimii lui ani de libertate, iată că ceva bun trebuie să fi făcut el, de vreme ce are încă lângă el un prieten atât de devotat ca Ștefănescu. De altfel, încă de la încarcerarea lui Dragnea, Ștefănescu a rămas necontenit alături de acesta, fiind unul dintre puținii fideli liderului PSD.

Așa cum era de așteptat, prima trâmbiță care anunță starea de sănătate sau pur și simplu starea lui Dragnea, nu aveam cum să aparțină altcuiva dacă nu lui Codrin Ștefănescu, cel care acuză pe Facebook că, după multele suplicii la care ar fi fost supus acesta în închisoare, de-a lungul timpului, acum ar fi fost și depistat pozitiv, cu toate că Ștefănescu nu-și explică cum ar fi posibil. Ba mai mult decât atât, Dragnea ar fi fost mutat la spitalul Jilava, unde nu i s-ar acorda dreptul să-și contacteze apropiații.

Codrin Ștefănescu, despre Liviu Dragnea: „A ieșit pozitiv, inexplicabil in situația izolārii sale”

„Vreau sa vā anunț cā Liviu Dragnea a fost internat! Este suspect de covid! Deși nu a fost scos la muncā in ultimele luni, deși a fost izolat in camerā in mod abuziv! Povestea e scurtā: dupā ce avocații au obținut in instantā decizia de a fi trimis la muncā, dupā abuzul constant la care a fost supus, i s-a cerut un test anti-covid. A ieșit pozitiv, inexplicabil in situația izolārii sale, apoi a fost trimis și internat la spitalul penitenciarului Jilava! Adicā mutat imediat! Nu putem lua legāturā cu el de ieri, nu i se dā dreptul sā dea un telefon familiei, nu știm exact situația lui actualā! Vā voi ține la curent in funcție de ceea ce aflu pe parcurs!”, a spus Codrin Ștefănescu pe Facebook.

Citește și: Liviu Dragnea, confimat pozitiv Covid-19

#News