Niculae Bădălău - foto Facebook

Niculae Bădălău a anunțat, în cursul zilei de astăzi, în plenul Senatului, că își prezintă demisia din funcția de senator de Giurgiu.

„Domnule preşedinte interimar al Senatului, subsemnatul Bădălău Niculae, senator al Partidului Social Democrat, ales în Circumscripţia electorală nr. 19 Giurgiu, îmi prezint astăzi demisia din funcţia de senator”, a declarat Nicular Bădălău, în plenul Senatului.

Senatul n-a rămas indiferent retragerii lui Bădălău, ba chiar a luat act de încetare

Declarația oficială a Senatului a venit la scurt timp, asigurându-l pe aproape fostul senatorul Niculae Bădălău că s-a luat act de încetarea cauzată de demisia din funcția pe care o deține.

„Senatul ia act de încetarea prin demisie a mandatului de senator al domnului Niculae Bădălău, începând cu data de 14 octombrie 2020, şi declară vacant locul de senator ales în Circumscripţia electorală nr.19 Giurgiu”, arată hotărârea de astăzi.

Motivul pentru care Bădălău a ales să renunțe la mandatul său de senator nu are legătură cu vreo intenție onorabilă de a nu mai încasa pensie specială, ci pentru că, ulterior, acesta a fost numit vicepreşedinte al Autorităţii de Audit la Curtea de Conturi, mandat cu dată de start mâine, 15 octombrie 2020.

Reamintim că, în urma rezultatelor dezastruoase de la alegerile locale, Niculae Bădălău nu va mai fi nici președintel al filialei PSD Giurgiu.

Citește și: Viorica Dăncilă, punct și de la capăt. Vrea la Senat

#News