Cristian Popescu Piedone, mesaj emoționant de dragoste pentru soție, copii și nepoți

Fostul edil așteaptă cu nerăbdare să fie din nou împreună cu membrii familiei sale.

Cristian Popescu Piedone, fostul primar al Sectorului 5, a transmis un nou mesaj emoționant prin care își arată dragostea și dorul față de famiia sa. Într-o postare pe pagina de Facebook, Cristian Popescu Piedone amintește că au trecut patru luni în care și-a adunat de pe ulițele gândurilor sale și s-a băgat în lada de zestre cu arhiva copilăriei, retrăind cu emoție clipele fericirii adolescenței, maturizarea forțată din cauza evenimentelor și timpului petrecut atunci.

Cristian Popescu Piedone: 4 luni de apusuri și răsărituri imaginare

Fostul primar încearcă astfel să se desprindă de timpul petrecut între cei patru pereți gri care îi sunt momentan casă, masă și biserică. „Se zice că eșți și devii ceea ce gândeșți… OARE?!? Voi încerca aici, că afară, în libertatea imaginară, nu este la fel, ci cu totul invers. Căci de nu gândeșți, vei deveni cu sau fără voia ta… pentru că sforile destinului nu sunt ținute de ține, muritor între zei și farisei, întreprinzător și iubitor de oameni cu Dreapta Bibilie la căpătâi, ci de leproși plini de bube, atei în credință și în respectarea legii. 4 luni de apusuri și răsărituri imaginare, timp în care nepoțica mea cea mică, Caroline, a făcut primii ei pași fără ca EU să fiu martor și sprijin! Dar știu că a pășit cu dreptul în viată și sper că dreptatea și credința să-ți fie călăuză, să creșți mare, cu sănătatea în spinare.”, a scris Cristian Popescu Piedone, pe pagina de Facebook.

Cristian Popescu Piedone: Da, Vlad! Da, Ana! Sunt mândru de voi! Nu am trăit degeaba

Fostul primar mai destăinuie că alte două nepoate, Celine și Antonia s-au dus în prima zi de gradiniță a lor, să respire aerul colegialitățîi și a prieteniilor ce vor urma să le facă viața frumoasă, să invețe să își formeze un reflex de viată cu maniere bune. Cristian Popescu Piedone nu îl uită pe primul născut dintre nepoți și unicul băiat, David, cel care îi va duce numele mai departe, care a împlinit 8 ani, acesta exprimându-și regretul că nu a fost acolo să îl pupe, să îl îmbrățișeze. „Dar David e băiat cu suflet mare și când m-a vizitat, m-a înțeles și m-a iertat. De fata mea ce să mai zic, Ana Maria, blândețea inimii mele, mângâierea supărărilor mele. Iar pe Vlad, brațul de fier și stâlpul familiei astăzi, care nu contenește să mă uimească. Da, Vlad! Da, Ana! Sunt mândru de voi! Nu am trăit degeaba. Știu că totul este trecător! Va trece și această perioadă și vom fi din nou și mai mult decât am fost, vom fi familia Piedone iubită și invidiată de mulți ce ar fi vrut să facă și ei la fel ca noi. Vă mulțumesc! „, este mesajul transmis de Crristian Popescu Piedone.

Fostul edil își mărturisește dragostea nemărginită față de soția lui

Acesta îi transmite cuvinte emoționante și nevastei lui, Iulia, care este un exemplu de devotament, mamă, bunică, prietenă, soție, căreia îi transmite că o va iubi până când moartea îi va despărți.” Luna viitoare împlinim 34 ani de căsătorie! Să îmi trăieșți, Regina mea! Mi-ar trebui volume întregi de mulțumiri să iți scriu, dar tu știi că eu tot eu voi fi și doar al tău, să ne bucurăm de nepoți, copii, prieteni! Asta îmi dă puterea reală să merg mai departe și de fiecare dată cu fruntea sus, demnitate, onoare și respect, îmbrăcate în aura creației divine.Cu drag și dor nebun, Piedone NEVINOVAt”, a conchis Cristian Popescu Piedone.

Cristian Popescu Piedone a anunțat candidatura fiului său, Vlad Popescu Piedone, la Primăria Sectorului 5