Două mari bulevarde din București vor avea sens unic

Este vorba despre strada Radu Beller și Calea Floreasca

Bucuresti
Bucuresti- pag de FB Gabriela Firea

Bucureștenii vor beneficia de rute mai rapide de circulație, pe axa Centru – Nordul Capitalei, transmite Primăria Capitalei. Astfel, Calea Floreasca și strada Radu Beller devin strazi cu sens unic, potrivit stiripesurse.ro.

Atât pe strada Radu Beller, cât și pe Calea Floreasca, Primăria Capitalei, prin Administrația Străzilor, a implementat un sistem rutier de sensuri unice, cu două benzi pe sens pentru traficul rutier general

Este vorba despre benzi unice pentru STB (cu circulația în sens invers a transportului public local și a bicicletelor), benzi pentru biciclete, dar si locuri de parcare. Astfel, pe strada Aviator Radu Beller, pe tronsonul cuprins între strada Popa Marin și Piața Dorobanților, traficul general se va desfășura în sens unic, dinspre Popa Marin spre Piața Dorobanților, cu circulația în sens invers a transportului public local și a bicicletelor. Pe Calea Floreasca, pe tronsonul cuprins între Șos. Ștefan cel Mare și strada George Călinescu, traficul general se va desfășura în sens unic, dinspre Ștefan cel Mare spre George Călinescu, cu circulația în sens invers a transportului public local și a bicicletelor.

40 de pompieri români au plecat în Franța, pentru lichidarea incendiilor