Răzvan Cuc / foto: Capital

Tace ce tace Răzvan Cuc, dar și când trântește câte una, o trântește cu așa mare putere încât îi sare basca președintelui Klaus Iohannis. Astfel, într-un ultim mesaj postat pe pagina sa de socializare, Răzvan Cuc ne anunță că nu se simte nici precaut, dar nici prost (cuvintele acestuia, nu ale mele).

Răzvan Cuc nu se simte precaut. Asta, pot să recunosc cu toată ființa că se observă cu ochiul liber, analizând un pic spusele acestuia de pe Facebook. Cu un pic de întârziere, acesta alege să-l taxeze pe Iohannis pentru afirmația cu cei „proști”, pentru care acesta deja și-a cerut scuze, de altfel. Firește, o astfel de afirmație nu îi face cinste președintelui Iohannis, însă comparativ cu afirmațiile vechiului PSD, din care Răzvan Cuc face parte, gafa curentă a președintelui pierde din amploare.

Răzvan Cuc, deloc precaut

„Domnule presedinte, nu ma simt nici precáut si nici prost!

Scuzele nu ajuta cu nimic. E clar ca asa ganditi despre noi romanii. Stiu ca la dumneavoastra week-end ul incepe cu vizita, acasa, la Sibiu si de aceea nu ati vrut sa mai asteptati ziua de 13 iunie. N-ati apucat sa ne mai vorbiti de la Cotroceni, cu prompterul in fata. Ne-ati vorbit liber, exact asa cum ne credeti.

Oricum, dupa dumneavoastra, tot PSD -ul e de vina!!!”, scrie fostul ministru al Transporturilor, Răzvan Cuc pe Facebook.

Citește și: Ioana Constantin vrea dreptate pentru Mineriade, Colectiv și 10 August

#News