Horoscop azi, luni 15 mai 2023

Un horoscop bun, corect și usor de citit.

Unghiul astrologic principal al zilei este oferit de trigonul lui Marte de pe Rac cu Neptun de pe Pești. Acest aspect celest ne vorbește de: spiritualitate, intuitivitate, viziune, capabilitate, adaptabilitate, spirit temerar și inspirație. Per ansamblu, este o zi chiar indicată pentru a încerca, cu încredere și cu determinare, să ne transpunem marile visuri și proiecte în realitate.

BERBEC

Veți manifesta o natură cumva mai energică și dominantă în raport cu membrii familiei! Puteți reliefa și o intuiție grozavă, uneori chiar profetică!

TAUR

Veți comunica într-un mod mai direct, tranșant și viguros! Este o zi de bun augur și pentru studiu și călătorii. Puteți obține și prietenia sau protecția unei persoane mai enigmatice!

GEMENI

Vă veți arăta mai ambițioși și mai doritori de succes sub raport financiar, bănesc. Totodată, vă puteți descoperi și potența și unele talente de natură marțială, belicoasă. Este o zi destul de bună și în plan profesional!

RAC

Vă veți reliefa cumva mai asertivi, curajoși și puternici! Aveți o zi prielnică pentru acțiuni și activități ce necesită forță fizică, dar și tărie mentală! Vi se mai relevă și o doză înaltă de credință și de spiritualitate!

LEU

Puteți obține suportul ferm, însă și cumva mai discret, al unui bărbat mai tânăr. Mai puteți resimți și o remediere forte în planul general al sănătății. Vi se mai relevă și o formă spirituală de protecție împotriva marilor accidente!

FECIOARĂ

Puteți câștiga prietenia sau amiciția unui bărbat mai tânăr și viteaz. Este o zi potrivită pentru a încerca să vă aduceți visurile în realitate! Aștrii zilei vă arată și o împlinire tandră în viața de cuplu!

BALANȚĂ

Puteți obține o falnică reușită profesională! Veți fi percepuți drept oameni de calitate, de ispravă de către societate. Vi se poate reliefa și o ameliorare în planul general al sănătății!

SCORPION

Aveți parte de o zi optimă pentru călătorii în afara țării. Puteți primi și o veste bună despre sau de la un bărbat mai tânăr de la mare depărtare. Este o zi interesantă și în viața romantică!

SĂGETĂTOR

Vă veți arăta deosebit de viguroși, ambițioși și capabili! Puteți obține și o reușită materială înaltă! Vi se mai relevă și unele evenimente împlinitoare în viața familială.

CAPRICORN

Aveți parte de o zi excelentă în planul afacerilor! Totodată, vi se relevă și o relaționare ceva mai activă și intensă cu persoana iubită! Veți comunica cu cei din jur într-un mod cumva mai afectiv și simbolic.

VĂRSĂTOR

Veți fi foarte harnici și productivi la locul de muncă! Vi se mai prezintă și o remediere semnificativă în planul general al sănătății! Puteți avea parte și de șansa unui câștig material nesperat!

PEȘTI

Aveți o zi bună pentru întreceri, competiții și concursuri! Totodată, și în dragoste vi se relevă o zi chiar specială! Astrele vă prezintă și cumva mai spirituali, caritabili și misterioși!

Horoscop HashtagNews