Marcel Ciolacu

Marcel Ciolacu a fost la un pas de un mic leșin în public și a ținut să-l și explice. Totul s-a întâmplat într-o conferinţa de presă și, cel mai probabil, de vină au fost oboseala și stresul. Asta, la o primă vedere.

Mulți s-au bucurat, mulți au aplaudat, unii s-au panicat și alții au ignorat. Eu am ales partea cu ignoratul, pentru că i se poate întâmpla oricui și pentru că anumite convingeri îmi spun să nu mă bucur de răul altuia.

În spațiul media au apărut, în câteva secunde, speculații și noi aplauze, ici-colo câte un diagnostic și multe (foarte multe) glumițe. Asta ar fi partea obiectivă: Ciolacu aproape a leșinat, iar lumea aproape s-a bucurat.

A trecut incidentul și-a așteptat lumea explicațiile cu sufletul la gură, dând refresh peste refresh pe site-urile de știri, mai ceva ca într-o competiție de F5. Până la urmă, orice diagnostic pus de experții de serviciu a fost infirmat. Ciolacu e doar stresat și poate zburda vesel:

”Au fost şi anumiţi factori externi, cum sunt stresul şi oboseală, supărare, un pic de lipsă de aer unde s-a ţinut conferinţa de presă şi o cădere de tensiune. Nu a fost un accident vascular, nu a fost ceva pe bază să am diabet. Dimpotrivă. Este un singur medicament care trebuie să mi-l administrez zilnic, deci nu… O singură pastilă, fără probleme.  

Şi o predispoziţie din partea mea, tensiunea să-mi scadă când stau în picioare. Eu nu mi-am văzut familia din ziua… cu o zi înainte de a vota Guvernul Orban. A fost o perioadă complicată. Cred că de asta s-au şi strâns foarte multe, a fost şi o luptă politică un pic crescută în ultimele săptămâni şi cu nişte acuze foarte grave. Da, inclusiv acuzele preşedintelui”.

Fix aici e partea care mi-a plăcut în mod deosebit. Marcel Ciolacu suferă de prea multă politică și l-au durut adânc în piept declaraţiile preşedintelui Klaus Iohannis. Folosește și familia ca dramă, bagă și niște dureri mai vechi (tot politice). Și se și așteaptă ca toată lumea să plângă în cor:

”Normal că m-au afectat şi pe mine, dar mi-au afectat foarte mult familia. Şi eu consider, în continuare – nişte acuze nedrepte şi chiar o depăşire a liniei roşii în ceea ce priveşte anumite declaraţii politice. Au ieşit din această matcă de declaraţii politice”.

Aștept știrea în care pe Klaus îl doare burtica din cauza lui Ciolacu și pe Ciolacu îl doare măseluța din cauza lui Klaus. Hai, că se poate, băieți!

Citește și: Ciolacu leșină, Stănescu aruncă cu vină

#News