Foto: Facebook Nelu Tătaru

Fostul ministru al Sănătății și actualul senator PSD, Florian Bodog are niște râci împotriva succesorului său, Nelu Tătaru. Urmând exemplul lui Eugen Teodorovici, care de când s-a instalat Florin Cîțu în fotoliul de ministrul al Finanțelor, îl tot atacă, Bodog acuză în domeniul său de interes. Ce are să-i reproșeze acestuia? Faptul că ar cam minți, la modul general.

Florian Bodog: „Ministrul Sănătății minte!

În urma discuțiilor avute cu lideri ai Sanitas din țară, dar și cu manageri de spitale, am aflat că spitalele au transmis atât către minister cât și către CNAS solicitări pentru plata personalului – mă refer la stimulentul de risc – însă ministerul nu a alocat banii!

Mult mai grav și mai iresponsabil este însă că nici sporul pentru condiții periculoase nu poate fi acordat, conform HG 153/2018!!! Pentru că, iar asta e MONSTRUOS, ministerul Sănătății nu a emis NICI ACUM ordinul de declarare a epidemiei în țara noastră! Suntem în 14 mai, ultima zi din starea de urgență, iar Ministerul Sănătății nu a fost în stare să emită acest act fundamental.

Nu mai e de joacă, nu mai e cu scuze sau „artificii”: Orban trebuie să demisioneze, Tătaru trebuie să demisioneze! Acum!”, scrie Bodog pe Facebook.

Citește și: Orban, discuții cu organizatorii de concerte: Îmi pare rău

#News