Andrei Caramitru

Caramitru Jr., cunoscut publicului larg ca fiind fostul consilier de imagine al liderului USR, Dan Barna, semnalează contradicțiile declarațiilor celor de la PSD, ALDE și PRO România. În opinia lui Andrei Caramitru, aceștia dau dovada de inconsecvență atunci când pun condiții pentru a vota prelungirea stării de urgență. O astfel de decizie a celor trei partide este ilogică, de vreme ce aceștia au lăudat în repetate rânduri măsurile luate de China.

„Înțeleg ca Ponta și ticăloșii din PSD/ALDE (cei care au colectivul pe constiinta și dezastrul din spitale) amenință și pun condiții pentru extinderea stării de urgentă. In timp ce lauda China. Asta in situația in care am reușit cât de cât sa ținem lucrurile sub control și – dacă continuam așa – am putea reveni gradual oricum peste câteva săptămâni.

O asemenea ticăloșie prin care vor sa condamne mii de oameni la moarte nu am crezut ca se poate. Oamenii ăștia sunt niște criminali. Nu mai trebuie tolerați. Locul lor este in pușcărie pentru totdeauna. Au făcut prea mult rău țării asteia. Si continua. Nu se mai poate așa. Oamenii ăștia nu mai au loc in societatea noastră. Trebuie excluși dur. Pentru totdeauna”. a scris pe Facebook Caramitru Jr.

Citește și: Olguța Vasilescu, despre ONG-urile vizate de Interne

#News