primaria Craiovei
Lia Olguța Vasilescu

Olguța Vasilescu a comentat de curând situația celor două ONG-uri vizate de către Marcel Vela. În opinia ei, motivul pentru care acestea sunt urmărite de către Ministerul de Interne este apartenența politică de care au dat dovadă. Prin comparație, deși comparația este una destul de îndepărtată, Vasilescu a subliniat faptul că administrațiile locale s-au descurcat singure, din fonduri proprii, în această criză generată de noul coronavirus. Mai pe larg, Olguța Vasilescu povestește despre cum guvernul Orban nu ar fi alocat buget pentru combaterea virusului.

”Dupa o luna in care primariile au identificat persoanele varstnice, au facut call center pentru ele, le-au sprijinit prin directiile de asistenta sociala si prin voluntariat, totul PE CHELTUIALA PROPRIE, s-a trezit si guvernul. Vrea baza de date pentru doua ONG-uri care au legatura cu partide politice. Voi sunteti sanatosi la cap? Pe munca primarilor si pe banii contribuabililor din localitati voi vreti sa faceti politica? Solicit retragerea urgenta a acestui ordin RUSINOS!”, scrie Lia Olguța Vasilescu pe pagina sa de Facebook.

Postarea originală a fostului ministru al Muncii poate fi văzută mai jos, unde aceasta a atașat și câteva documente doveditoare spuselor sale.

Citește și: Viorica Dăncilă așteaptă scuze pentru situația de la Cluj

#News