Două bande rivale s-au bătut cu bâtele și cuțitele pe o stradă din Craiova

Conflict sângeros pe o stradă din Craiova

Șapte membri care fac parte din două grupări din Craiova s-au bătut cu bâtele și cuțitele noaptea trecută, în mijlocul unei străzi din municipiu. Unul din scandalagii este un craiovean poreclit Sandokan Dăran, care este cunoscut ca fiind o persoană violentă. El ar fi fost implicat în mai multe conflicte sângeroase în ultimii ani.

Se pare că acesta l-ar fi injunghiat pe un băiat în vârstă de 16 ani. În urma conflictului, care a avut loc pe strada Bârsești, un adolescent în vârstă de 16 ani și un bărbat în vârstă de 29 de ani au fost grav răniți. Adolescentul de 16 ani a fost înjunghiat cu un cuțit în spate, în timp ce al doilea tânăr a fost lovit cu bâta la nivelul capului.

Ei au fost transportați imediat la unitatea de primiri urgențe a Spitalului Clinic din Craiova pentru acordarea de îngrijiri medicale. Cele două victime sunt conștiente, fiind cooperante. După recuperarea lor, ele vor trebui să declare în fața oamenilor legii cum a avut loc incidentul.

În urma scandalului dintre cele două grupări rivale, un autoturism a fost distrus. Persoanele implicate în scandal au fost identificate de polițiști. Oamenii legii i-au dus pe scandalagii la sediul Poliției pentru a fi audiați. Rivalitatea dintre cele două grupări este veche. Deși au mai fost conflicte, plângerile depuse au fost ulterior retrase.

Mai multe forțe de intervenție au intervenit la locul scandalului, după ce trecătorii înspăimântați au sunat la numărul unic de urgență 112. Ei au susținut că s-au tras și focuri de armă. Acest lucru nu a fost confirmat de polițiștii care au efectuat verificări la locul scandalului.

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru lovire sau alte violențe și distrugere.

„La faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje de poliţie, care din primele cercetări, au stabit că, între 4 bărbaţi pe de o parte şi alţi trei, pe de altă parte, toţi din Craiova, ar fi izbucnit un conflict, în urma căruia, 2 tineri de 16 şi 29 de ani au fost transportaţi la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale. În timpul conflictului, unui autoturism i-au fost provocate distrugeri”, a transmis IPJ Dolj.

Citește și: Jean de la Craiova „vă pupă”, la Kanal D