Victor Ponta - foto: Realitatea.net

Se vede treaba că atunci când ai ceva personal de împărțit cu cineva, râca nu se uită atât de ușor și transcede în alte sfere cât ai zice „Orban”. Cam asta i se întâmplă și lui Victor Ponta, om politic ce a declarat de curând cum că nu s-ar avea chiar atât de bine cu premierul Ludovic Orban, din pricina unor conflicte mai vechi ce o vizează pe soția sa, Daciana.

Citește și: Râcă veche între Ponta și Ludovic Orban

Iar atunci când ești supărat, nu ai musai nevoie de motive suplimentare pentru a te certa, chiar și de unul singur. Pentru că atunci când nu suporți pe cineva, te enervează chiar și când acesta respiră. Și ce-l mai deranjează pe Ponta atunci când Orban respiră!

„Măscăriciul Ludovic Orban”, un fel de Dragnea sub acoperire

Cel puțin asta afirmă Victor Ponta despre prim-ministrul demis și reales, Ludovic Orban. Nemulțumit de așa-zisul haos politic din ultima perioadă, Ponta este de părere că țara noastră se află într-un mare pericol, și anume cel de a pierde bani europeni. Ordonanțe prost făcute, greșeli de tactică și de calcul. Cam astea ar fi „păcatele” lui Orban, în viziunea fostului-uitat prim-ministru, Victor Ponta.

„Măscăriciul Ludovic Orban a arătat din nou că se comportă că Dragnea / în loc să recunoască faptul că Ordonanțele sunt prost făcute a folosit o frază din repertoriul lui Dragnea “din cauza pârâcioșilor de la Bruxelles” (bănuiesc că se referea la USR – sigur Corina Crețu și nici altcineva nu i-a “pârât”)! Faptul că Bufonul lui Iohannis este Măscărici național pe post de Premier pare că nu deranjează votanții liberali / liberalii sunt fericiți că la Guvern am schimbat-o pe “Coana Leana” cu “Postelnicu” ”, a scris Ponta pe Facebook.

#News